Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων I.P.A. Θεσσαλονίκης και Ο.Α.Σ.Θ. (pics)

901

Mια σπουδαία εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε χθες (05/04) στο κλειστό γήπεδο Καλαμαριάς. Ήταν η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων IPA Θεσσαλονίκης και ΟΑΣΘ, με προσκεκλημένους μας τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Με μέριμνα του ΟΑΣΘ, λεωφορείο μετέφερε από το Παιδικό Χωριό SOS τα παιδιά στο γήπεδο. Κατά την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο, τους διανεμήθηκαν χυμοί, με πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής παράταξης “Δύναμη Αναγέννησης” της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Κατάμεστες οι εξέδρες του γηπέδου και μεταξύ των θεατών, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Μπακογλίδης Θεοδόσης, η εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Θεσσαλονίκης Α/Δ Νικολακαρου Κων/να, ο Δ/ντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου κ. Δρεπανίδης Άκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μπάμιατζης Αντώνιος και Φεστερίδης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής παράταξης ΣΕΑΘ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Δαγκλής Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. Αναστασιάδης Γεώργιος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. Λαμπάδας Γεώργιος, ο Περτσινίδης Ιωάννης εκπρόσωπος των εργαζομένων ΟΑΣΘ, ο Πρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδουλης Χριστόδουλος, ο Περοστης Ανδρέας μέλος ένωσης γυμναστών Β. Ελλάδος, μέλη της ομάδας μπάσκετ Θ/Κ Ιθάκης και πάρα πολλοί άλλοι.

Προ της έναρξης του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του καλαθοσφαιριστή Ίωνα Ματζούνη.

Στο ημίχρονο του αγώνα στα παιδιά του SOS μοιράστηκαν γλυκίσματα από τους παίκτες της ομάδας του ΟΑΣΘ, ενώ τους θεατές διασκέδασε το χορευτικό συγκρότημα του ΟΑΣΘ.

Νικήτρια ομάδα, ήταν η ομάδα του ΟΑΣΘ με σκορ 57-51.

oas1d

oas1e

oas1k

oas1h

ipa-oasth 2

ipa-oasth

ipa-oasth 3

oas1a

oas1b

oas1g

oas1n

oas1r

oas1m

oas1l