Φιλική νίκη στα Γρεβενά για τους Τιτάνες Παλαμά (vid)

408

Ολοένα και πιο πειστικές εμφανίσεις πραγματοποιούν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους οι Τιτάνες Παλαμά.

Το σύνολο του Χάρη Φόρου, στο προτελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Γ’ Εθνικής, μετέβησαν στα Γρεβενά και αντιμετώπισαν τον τοπικό Πρωτέα, επικρατώντας με 60-66.

Το φιλικό θα λέγαμε ότι είχε άρωμα πρωταθλήματος, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στον ίδιο (3ο) Όμιλο και να μετρούν δυνάμεις ενόψει των επίσημων αγώνων που αρχίζουν την επόμενη Κυριακή (9/10).

Αγωνιστικά, οι Παλαμιώτες φάνηκαν να ανεβάσουν στροφές και να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα, δείχνοντας ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Οι Τιτάνες διατηρούσαν ελαφρύ προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτασαν και το διψήφιο αριθμό πόντων, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να μειώσουν αλλά να μην καταφέρνουν να φέρουν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. Οι αλλαγές και η ισάξια κατανομή του χρόνου σε όλους τους αθλητές, έδωσαν την ευκαιρία στον νεαρό προπονητή να δει ξανά τους αθλητές του και σε τι βαθμό μπορεί να βοηθήσει ο καθένας, με τη χημεία σιγά-σιγά να κάνει ολοένα και πιο έντονα την εμφάνισή της στο παρκέ για τους Παλαμιώτες.

Το επόμενο φιλικό θα είναι και το τελευταίο για τους Τιτάνες και θα αποτελεί ουσιαστικά ρεβάνς του σημερινού και πρόβα τζενεράλε, φιλοξενώντας τον Πρωτέα την Κυριακή (2/10) στο κλειστό του Παλαμά.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 33-41, 44-48, 60-66

Πηγή: karditsasportiva.gr