Φιλική ήττα-ρεβάνς για τους Τιτάνες Παλαμά στον Έσπερο Λαμίας

554

Μία φιλική αναμέτρηση-ρεβάνς αυτής που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη (14/9) πραγματοποιήθηκε στο «Χαλκοπούλειο» κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας.

Ο γηπεδούχος Έσπερος φιλοξένησε τους Τιτάνες Παλαμά, με τους Φθιώτες να παίρνουν τη νίκη με σκορ 69-63. Με τα πόδια από τις προπονήσεις προετοιμασίας να είναι βαριά αλλά και από τα δυνατά φιλικά, η ομάδα του Χάρη Φόρου βρέθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πίσω στο σκορ, χωρίς ωστόσο η διαφορά να μεγαλώσει, με τους Παλαμιώτες να δείχνουν κάποια καλά στοιχεία αλλά να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, κάτι που είναι φυσιολογικό για την εποχή.

Πέραν του αντιπάλου που είναι ένας από τους πιο δύσκαμπτους στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, οι Τιτάνες είχαν να διαχειριστούν και καταστάσεις μακριά από την έδρα τους σε ένα τεστ χρήσιμο από κάθε άποψη που έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό τιμ να διαπιστώσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών του κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Με εξαίρεση το α’ δεκάλεπτο όπου ουσιαστικά οι γηπεδούχοι πήραν τη μεγαλύτερη διαφορά, η συνέχεια περιλάμβανε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι των Τιτάνων, αλλά στην άμυνα παρουσιάστηκαν κάποιες αδυναμίες, με τον τομέα της τακτικής να βρίσκεται ακόμη σε επεξεργασία από τον Χ. Φόρο.

Στην επανάληψη και πάλι ο Έσπερος προσπάθησε να αυξήσει τη διαφορά αλλά αυτή κυμαινόταν μεταξύ μονοψήφιου και διψήφιου αριθμού για να κλείσει τελικά στο -6 για τους Παλαμιώτες και τ ο 69-63.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετοί φίλοι των Τιτάνων ακολούθησαν την ομάδα στη γειτονική Λαμία και στήριξαν την προσπάθεια, έστω και αν η αναμέτρηση ήταν φιλικού χαρακτήρα.

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 36-29, 52-43, 69-63

 

Πηγή: karditsasportiva.gr