Φιλανθρωπικός αγώνας την Κυριακή στο Πανόραμα

597

Η Α21 και η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πανόραμα (P.B.A.) διοργανώνουν τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ και κάνουν BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING! Θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στην αντρική ομάδα του Πανοράματος και σε αυτή των guest star- επώνυμων βετεράνων της καλαθοσφαίρισης.

To human trafficking (εμπορία ανθρώπων) είναι η παράνομη διακίνηση των ανθρώπων κυρίως για τους σκοπούς της καταναγκαστικής εργασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. To trafficking συμβαίνει στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη σήμερα!

Η Α21 είναι μια διεθνής, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται ενάντια στο human trafficking. Στην Ελλάδα, η Α21 παρέχει φροντίδα σε θύματα trafficking με προγράμματα αποκατάστασης από το τραύμα και επανένταξης στην κοινωνία. Από το 2012, λειτουργεί την 24ωρη τηλεφωνική Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων 1109, η οποία δέχεται ανώνυμες καταγγελίες 24/7 για ύποπτα περιστατικά που, σε συνεργασία με τις αρχές, οδηγούν πολύ συχνά σε εντοπισμό θυμάτων.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πανόραμα (P.B.A.) είναι ένας σύλλογος πρότυπο που εκτός από τα πολλά τμήματα καλαθοσφαίρισης που συντηρεί, πρωτοπορεί και σε διάφορα event σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (3on3, summer camp, κλπ.). Έτσι, θέλει να προβάλει με τον τρόπο της και να στηρίξει αυτή τη σημαντική προσπάθεια ενάντια στο human trafficking.

Πληροφορίες Αγώνα:
Κυριακή 15 Απριλίου 11π.μ.
Κλειστό ΔΑΚ Πανοράματος “Ηλίας Τριανταφυλλίδης”

Ο αγώνας είναι ανοιχτός σε όλους, λάτρεις του μπάσκετ και μη.

Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ARENA 89,4
Northbasket.gr
Libero FM107.4 Sport Radio
Basketplus.gr
Tsiotras Bill

#block_sto_trafficking