Φιέστα τίτλου για τον Αριστοτέλη Φλώρινας-Φωτορεπορτάζ

645

Την Κυριακή των Βαΐων, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας η γιορτή των πρωταθλητών της Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., Αριστοτέλη Φλώρινας, με ένα φαντασμαγορικό τρόπο για τα δεδομένα της περιοχής.

Μπροστά σε περισσότερους από 500 φιλάθλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του ΔΑΚ Φλώρινας, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρη Ηλιάδη, τον αντιδήμαρχο Φλώρινας κ. Άκη Καραγκιοζίδη, τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., κ. Λάζαρο Σαββίδη, τον διοικητή της πυροσβεστικής κ. Γιάννη Μιαούλη, φορείς του δήμου και του συλλόγου, σε μια εντυπωσιακή και άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας του Αριστοτέλη και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό βίντεο της πορείας του Αριστοτέλη ως την κατάκτηση του τίτλου. Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος πρωταθλητή στην Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ, μετά το 1998-99 και το 2004-05, που δίνει και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια, σε πρότυπα NBA έγινε η παρουσίαση των παικτών μέσα από φλόγες βεγγαλικών, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά ηχητικά εφέ βγαλμένα από το αμερικάνικο πρωτάθλημα, συνόδευαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αριστοτέλης προχώρησε ήδη σε 2 μεταγραφικές κινήσεις με τους Παύλο Σιδέρη και Μάνο Παπαδημητρίου, να αγωνίζονται με την ομάδα των παλαιμάχων.

Στη διακοπή μεταξύ των δεκαλέπτων, τα πανέμορφα κορίτσια ρυθμικής γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, υπό τις οδηγίες των προπονητριών τους, Αγγελικής Σουμπάση και Ελένης Βράντση, εντυπωσίασαν με ένα πρόγραμμα με κορδέλες και ένα χορευτικό hip hop, ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο την κερκίδα.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, απονεμήθηκε στον αθλητή του Αριστοτέλη, Αδάμ Παπαδόπουλο τιμητική πλακέτα από τον πρώην γενικό γραμματέα του συλλόγου και επί 20 χρόνια υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος και της ομάδας μπάσκετ του Αριστοτέλη, κ. Γιώργο Ανθόπουλο, για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο.

Στο τέλος του αγώνα, σε συγκινησιακό κλίμα, έγινε μία ειδική απονομή τιμητικής πλακέτας και μεταλλίου στον πατέρα του πρόωρα αδικοχαμένου αθλητή της ομάδας, Δημήτρη Οικονομίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Αριστοτέλη μόλις κατέκτησαν το πρωτάθλημα μέσα στην Καστοριά, αφιέρωσαν το πρωτάθλημα στον πρώην συμπαίκτη τους, που πλέον τους βλέπει από ψηλά. Την απονομή έκανε ο αρχηγός του Αριστοτέλη, Σπύρος Κέκελης.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης έκανε την επίσημη απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές και τον αρχηγό Σπύρο Κέκελη, μέσα σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με βεγγαλικά και σαμπάνιες. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί υπό τους ήχους των Queen (We are the champions).

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με τους πρωταθλητές της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. να επικρατούν με 71-59, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους φιλάθλους για τη νέα χρονιά στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής.

ΡΟΣΤΕΡ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ:

4   SHOOTING GUARD   1.80   AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΖΟΣ

5   GUARD                       1.90   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ

6   SMALL FORWARD    1.92   MIXAΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

7   SHOOTING GUARD   1.81   ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΚΕΛΗΣ

8   CENTER                       1.95   ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΖΕΑΣ

9   FORWARD                  1.95   ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

10 CENTER                      2.01   NIKOΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

11 SMALL FORWARD    1.95   ANTΩΝΗΣ ΒΙΤΚΑΣ

12 CENTER                      2.02   ΑΡΧΗΓΟΣ AΔΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

13 GUARD                       1.87   ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ (ΣΑΡΑΣ)

14 CENTER                      2.05   ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

15 GUARD                       1.75   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ (JOHN)

16 SMALL FORWARD    1.90   ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

17 GUARD                       1.85   ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

18 GUARD                       1.70   ΘΩΜΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ

19 GUARD                        1.80   THΛΕΜΑΧΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ

20 GUARD                      1.75   ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ                   ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΙΤΚΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ                         ΤΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ

Παλαίμαχοι: Κετσετζής Ν., Σιδέρης Π., Καμπασνίτσαλης Ν., Παπαδόπουλος Δ., Παπαδημητρίου Μ., Δούκας Δ., Παπαδόπουλος Θ.

ar 9

ar 10

ar 2

ar 5

ar 6

ar 7

ar 4

ar 3

ar 1

ar 8