ΦΕΑ: Η ιστορική πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας στην Elite League

156

Η ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ είναι έτοιμη να υποδεχτεί την ΓΣ Ελευθερούπολη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου στην δεύτερη τάξη εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Στην πρεμιέρα της Elite League, οι νεοφώτιστοι φιλοξενήθηκαν από τον Ερμή Σχηματαρίου, όπου ηττήθηκαν με 77-69, ωστόσο έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα στην μαχητική έδρα τους.

Από την άλλη, η Ελευθερούπολη είναι μια από τις έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος και μπήκε με το δεξί στις φετινές υποχρεώσεις της, νικώντας άνετα τον Χαρίλαο Τρικούπη με 95-62.

Μέσω τον social media, οι γηπεδούχοι κάλεσαν τον κόσμο τους σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στους «κόκκινους», έτσι ώστε να τους βοηθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στην ιστορία τους.

Δείτε την δημοσίευση:

«Ελάτε κοντά μας, ελάτε στο γήπεδο»
Μία ημέρα μετά την πρόκριση στην 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, η ΦΕΑ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στον ΓΣ Ελευθερούπολης (ΓΣΕ Official) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Elite League (Hellenic BasketBall Federation).
Το σαββατιάτικο (15/10, 4:00 μ.μ.) παιχνίδι του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα είναι το πρώτο στην ιστορία του στην δεύτερη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών και το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος” είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του!!!
Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει για άλλη μια φορά, όπως έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς και τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη ιστορική νίκη.
Στην είσοδο θα διατίθενται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι νέες κάρτες οικονομικής ενίσχυσης της φετινής σεζόν.»
Μπορεί να είναι εικόνα ‎9 άτομα, άτομα που στέκονται και ‎κείμενο που λέει "‎ELITE LEAGUE / ΕΡΡΙΚΟΣ NTYNAN 2H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ" ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2022 I 16:00 اقذ vail yol 13 veil reyni revoil 17 revoi revaill revoll revail revoll ΦΕΑΙ NONKO "តាប ELITE FAGU 中紧族 revoil Φ.Ε.Α. .E.A.NO/NX ΝΦ NX 190 1985 AAY ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ syM ROMCO printng ntingand and TT DH+ DOCTORS' DOCT GENERAL GENERALCLINIC CLINIC interasco Ασφαλιστική Εταιρεία 山山 κοσμοιατρική IGRrENG ΜνσγνwυόE ΕPγcωTήpюο‎"‎‎