Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Είμαστε θύματα και όχι θύτες, κύριοι της ΕΚΑΣΘ»

444

Το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης απάντησε σχετικά με την αναφορά των διαιτητών προς τον έφορο της ομάδας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΣ Ευκαρπίας.Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μέχρι την Παρασκευή 12 Απρίλιου έδωσε προθεσμία η ΕΚΑΣΘ στον έφορο του ανδρικού Νεόφυτοι Τσαπαρα για την έγγραφη απολογία του, όπως λένε, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του , όπως λένε, στον αγώνα του κυπέλλου με την Ευκαρπία…
Για εμάς τους φίλους του ΠΚ Νεάπολης Θα ήταν πραγματική τιμή αν ο έφορος του ανδρικού τιμωρούταν από την ΕΚΑΣΘ. Θα ήταν τιμή γιατί προασπίστηκε την ομάδα μας, γιατί δε του αρέσουν και δε μας αρέσουν οι αδικίες και γιατί κάποιοι πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τις κακές διαιτησίες, τα ρουφιανιλικια ορισμένων παραγόντων και διαιτητών και τα τσατσιλικια για να δείχνουν καλοί προς την ένωση…
Η ΕΚΑΣΘ πρέπει να στηρίζει τις ομάδες μέλη της, τους παράγοντες που δίνουν το αίμα τους σε αυτές τις εποχές για το μπάσκετ και να είναι έμπρακτα δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονται και όχι σε αυτούς που με διάφορους τρόπους την κολακεύουν…
Πραγματικά θα ήταν τιμή για όλους εμάς τους αγνούς φίλους της ομάδας που προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ΠΚ μια πιθανή τιμωρία του έφορου του ανδρικού.
Θα ήταν τιμή γιατί έτσι η ένωση θα μας έδινε τις αποδείξεις που θα θέλαμε να έχουμε στις απαράδεκτες καρμπόν αναφορές των δυο διαιτητών του αγώνα του κυπέλλου…Αλήθεια ποιος από τους δυο έκλεψε από τον άλλον..???? Θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε να έχουμε και να το φωνάζουμε πως υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις σχέσεις της με τις ομάδες. Η κάλυψη του προπονητή των αντίπαλων είναι εξωφρενική ,χωρίς να έχει καν το δικαίωμα να είναι όρθιος εκείνος έβγαλε ένα πρωτάθλημα, πήρε ένα κύπελλο και όλα αυτά με ποιων τις πλάτες…????Θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε για να παψουμε να βλέπουμε το βίντεο του αγώνα και να αναρωτιόμαστε αυτό που βλέπουμε τι είναι? Μπάσκετ η άλλο άθλημα….????
Τέλος θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε για να δούμε και έμπρακτα ποιοι είναι οι κύριοι πίσω από τις θέσεις τους που κυνηγούν τον σύλλογο αυτό και που το μόνο που θέλουν είναι το κακό του…Τώρα βρήκαν τον Τσαπαρα, αύριο ποιον θα βρουν…????
Εμείς οι φίλοι του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ είμαστε σίγουροι πως η επίσημη ομάδα και ο Νεόφυτος Τσαπαρας θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους τους ,θα προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή γλώσσα . Κακό του κεφαλιού τους θα κάνουν. Βλέποντας αυτά που γίνονται καθημερινά μέσα στα γήπεδα μπορούμε άνετα να πούμε πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι.
Μέσα σε δυο ήμερες πρέπει ο έφορος του ανδρικού να γράψει ,να πει και να απολογηθεί…αλήθεια γιατί δε τον κάλεσαν να πει δυνατά και εμπρός τους την άποψη του…????
Ήμασταν και θα είμαστε απλοί φίλοι της ομάδας, δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα, θα λέμε την άποψη μας ανεξάρτητα από την διοίκηση και ανεξάρτητα αν πειράζουν αυτά που λέμε κάποιους.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
ΤΣΑΠΑΡΑ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.