Φίλιππος Βέροιας: Σκάει «βόμβα» με Ράπτη;

381

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής του Φίλιππου συνεχίζουν την προσπάθεια τους με σκοπό τη περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αύριο (04/09) το μεσημέρι θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση ενός φόργουορτν με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, ο οποίος αναμένεται να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

Νούμερο ένα στόχος των ανθρώπων του Φίλιππου αποτελεί ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παγκρατίου, Αλέξης Ράπτης. Ο 31χρονος φόργουορντ έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από το σύλλογο της Ημαθίας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να απαντήσει θετικά ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή των ψηλών της ομάδας.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των νεοφώτιστων στην Β’ Εθνική καθώς στη συνέχεια θα πάρει σειρά η απόκτηση ενός γκαρντ. Από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του Φίλιππου θα περάσουν αρκετοί παίκτες (κάτω των 22 ετών) και εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση θα αποκτηθεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι από σήμερα (03/09) ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας. Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Φίλιππου επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις, ενώ το ευχάριστο για τον Δημήτρη Γκίμα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να δουλεύει χωρίς απουσίες.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας