Φίλιππος Βέροιας και “Λέξις” στο πλευρό της πρωτοβουλίας για το παιδί

618

Επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 14.30 οι αθλητές, οι προπονητές και ο πρόεδρος της ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε από κοινού με εργαζόμενους των φροντιστηρίων ΛΕΞΙΣ και σκοπός της ήταν η διανομή εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας στους νεαρούς ενοίκους της Μονάδας, όπως επίσης στους εργαζόμενους και στους εθελοντές που απασχολούνται σ´ αυτήν.

Η επίσκεψη αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στην εξαιρετική πρωτοβουλία του κου Γεράσιμου Καλλιγά, μεγάλου χορηγού της ομάδας και ιδιοκτήτη των κέντρων ξένων γλωσσών ΛΕΞΙΣ και του εκδοτικού οίκου Super Course, ο οποίος προχώρησε στην αγορά 40 εισιτηρίων διαρκείας με σκοπό να τα διαθέσει στους ανωτέρω αναφερόμενους τυχερούς δικαιούχους.

Με αυτή του την κίνηση, ο γνωστός επιχειρηματίας επιτελεί τριπλό έργο.  Πρώτον, στηρίζει την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, κάτι που πράττει συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Δεύτερον, στηρίζει εμμέσως το έργο της ΠτΠ, καθώς ως γνωστόν, μέρος των εισπράξεων από την διάθεση των καρτών διαρκείας διατίθεται κάθε χρόνο για την κάλυψη πάγιων αναγκών του Συλλόγου.

Τρίτον, δίνει την ευκαιρία στους 40 μικρούς και μεγάλους κατόχους των καρτών διαρκείας να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, παίρνοντας την θέση τους στην κερκίδα και στηρίζοντας τους αθλητές της στους εντός έδρας αγώνες τους.

Το ραντεβού όλων λοιπόν ανανεώθηκε για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, ημερομηνία που σηματοδοτεί την έναρξη του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, με τον αγώνα της ομάδας μας με το ΣΑΑΚ Ανατόλια στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”.

Ευχαριστήριο της ΔΕ του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΛΕΞΙΣ και προσωπικά τον κο Γεράσιμο Καλλιγά, για την χειρονομία του να αγοράσει 40 κάρτες διαρκείας της ομάδας και να τις μοιράσει στα παιδιά της Πρωτοβουλίας για το Παιδί που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, όπως επίσης και στους εργαζόμενους και στους εθελοντές που απασχολούνται σε αυτό.

Εκτός από την προφανή κοινωνική της προέκταση (ούτως ή άλλως είναι γνωστή η διαχρονική ευαισθησία και ευαισθητοποίηση του κου Καλλιγά στα θέματα της ΠτΠ, αλλά και η αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά μας), η κίνηση αυτή έχει και ένα περαιτέρω αντίκρυσμα, καθώς δίνει σε παιδιά και μεγάλους την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδα μας, παρακολουθώντας δια ζώσης τους εντός έδρας αγώνες της κάθε δεύτερη Κυριακή.

Κάποιες φορές και παρά τον τεράστιο πλούτο της ελληνικής γλώσσας, μερικά συναισθήματα δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν με την γλαφυρότητα και την βαρύτητα που τους αρμόζει.

Αρκούμαστε λοιπόν, ως τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον επιχειρηματία και άνθρωπο Καλλιγά Γεράσιμο και ευχόμαστε η πράξη του να έχει και άλλους μιμητές.