Φίλιππος Βέροιας: Απέκτησε Χρυσόπουλο

568

Με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σάββας Χρυσόπουλος. Ο 23χρονος φόργουορντ έχει ύψος 1.96 και τη περασμένη περίοδο άνηκε στο δυναμικό της ΜΕΝΤ.

Αναλυτικά το τι αναφέρει η ανακοίνωση της απόκτησης του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Ημαθίας (filipposbc.gr): «Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση τους Σάββα Χρυσόπουλου. Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο παίκτης έδωσαν τα χέρια χθες το απόγευμα (24/7) και ο παίχτης θα φορέσει την φανέλα του Φιλίππου για ένα χρόνο. Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ με ύψος 1.96 προέρχεται από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία σε Μαντουλίδη και ΜΕΝΤ, έχοντας αξιόλογη παρουσία».

Ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής: «Ο Χρυσόπουλος είναι μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλο ταλέντο αλλά και την διάθεση να ακολουθήσει την φιλοσοφία μας για μια ομάδα πιο νέα, πιο ταλαντούχα με αθλητές που έχουν όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον μεταγραφικό προγραμματισμό μας ώστε ο Φίλιππος να ενισχυθεί όσο χρειαστεί για να  πρωταγωνιστήσει και σε αυτή την κατηγορία».