Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΠΚ ο Σταύρος Σαμακοβλής

495

Ο Σταύρος Σαμακοβλής έθεσε υποψηφιότητα  για μέλος στο Δ.Σ. του ΣΕΠΚ στις εκλογές που θα γίνουν στο σεμινάριο “Φαίδων Ματθαίου”  που ξεκινάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η επιστολή που δημοσίευσε αναφέρει:

Φίλοι μου σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ. του ΣΕΠΚ και ζητώ τη βοήθεια σας. Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί για κάποια πράγματα που γίνονται ή ΔΕΝ γίνονται (πχ, σχολές) και σίγουρα ποτέ δεν έχουμε πάρει σαφή απάντηση στα ερωτήματα μας. Ιδέες και προτάσεις υπάρχουν πολλές, όχι μόνο δικές μου, αλλά και δικές σας, αφού η υποψηφιότητα μου εκφράζει όλη τη νέα γενιά προπονητών. Πάνω απ όλα όμως υπάρχει διάθεση για διεκδικήσεις, διάθεση για δουλειά και συνεργασία. Ζητώ λοιπόν τη βοήθεια σας όχι μόνο με την ψήφο σας αλλά και με το να κάνετε γνωστή την υποψηφιότητα μου και σε φίλους προπονητές εκτός Θεσσαλονίκης, αφού οι εκλογές είναι για όλη τη χώρα και το ψηφοδέλτιο ένα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο διεθνές σεμινάριο “Φαίδων Ματθαίου” που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29/6-31/6 στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Όσοι δεν παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να προσέλθουν μόνο για να ψηφίσουν. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και για όποιον θέλει είμαι στη διάθεση του.