Υποστηρικτής της ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ η Κλινικη “Άγιος Λουκάς”

332

Ανακοίνωσε την συνεργασία αλλά και την υποστήριξη της κλινικής Άγιος Λουκάς η ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ . Και ευχαρίστησε τον Κ.Κατσαρκα Αναστασιο αλλά και τον γνωστό ορθοπεδικό Κουκούλια Νικόλαο

 

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα δυνάμεως 278 κλινών και βρίσκεται στην πευκόφυτη και όμορφη περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης. 

Κτίστηκε με κεφάλαια, τα oποία προήλθαν κυρίως από την Αμερική, και ανήκει στην AMG International (εταιρία μη κερδοσκοπική) που εδρεύει στην Chattanooga του Tennessee. 

Ήδη από το 1975, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»ακολούθησε ένα διπλό σύνθημα. Από τη μια μεριά, τα λόγια του Ιπποκρατικού όρκου : «…ἐπ’ ὠφελείῃ καμνόντων…» (προς όφελος των ασθενών) και από την άλλη, τις λέξεις του Απόστολου Παύλου: «…μείζων τούτων η αγάπη».

Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής. Ακόμη από το ξεκίνημά της, η Κλινική είχε το προνόμιο να συμπεριλάβει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Η νοσηλεία και η παραϊατρική φροντίδα είναι υψηλότατου επιπέδου. Τα τμήματα διαθέτουν εξοπλισμό υπερσύγχρονο και διαρκώς ανανεούμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

Η Κλινική δέχεται τους ασθενείς όλων των κρατικών ασφαλιστικών οργανισμών και έχει ειδική συμφωνία με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.