Υπεύθυνος στις ακαδημιες του Ηρακλη ο Χρηστος Παπαδουλης

329

Ο ΧΡ. ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Παπαδούλη στη θέση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας.

Στόχος του Συλλόγου να οργανωθεί και να δουλέψει σωστά την επόμενη τριετία για να γίνει και πάλι ο «αιμοδότης» του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ο Χρήστος Παπαδουλης δούλεψε επί συναπτά έτη στην Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ από το 2014.
Απ’ την σεζόν 2018-19 ως και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν επικεφαλής του προγράμματος της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου μας, όταν αυτά αναπτύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής επέστρεψαν ύστερα από πολλά χρόνια στις επιτυχίες με συνεχόμενες (5 συνολικά ) παρουσίες στα Final-4 της ΕΚΑΣΘ.
Μιλώντας για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μπάσκετ τόνισε: «Στόχος μας είναι η αναδιοργάνωση της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ που ακόμη έχει μεγάλο όνομα και απήχηση στα νέα παιδιά, τα οποία θέλουμε να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό ενισχύοντας παράλληλα το ήθος και την προσωπικότητα τους.
Άμεσα ξεκινάμε και περίοδο δοκιμαστικών προπονήσεων προκειμένου να παρουσιάσουμε τον τρόπο που θα δουλέψουμε τις επόμενες σεζόν . Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη τετραετία διψήφιος αριθμός αθλητών μας φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο στις ηλικίες παίδων και εφήβων, ενώ η πιο σημαντική επιτυχία του προπονητικού προγράμματος της ομάδας μας ήταν η ανάδειξη αθλητών και προπονητών. Οι προπονητές που πέρασαν μέσα από τα τμήματα υποδομής εξελίχθηκαν και διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ 7 αθλητές μας είχαν συμμετοχή στην Ανδρική ομάδα.
Οι αθλητές Αλεξιάδης, Βαφειάδης, Γεωργαλάς, Πετανίδης, Τσούκας και Φίλλιος που πήραν μεγάλα εφόδια από την ομάδα μας, αγωνίστηκαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Basket League και στην Elite league, ενώ 21 αθλητές που γαλουχήθηκαν κάποιοι για πολλές σεζόν, και άλλοι λιγότερες, αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στα πρωταθλήματα της Β΄ και Γ΄ Εθνικής.
Παράλληλα δύο αθλητές μας που ήταν ταυτόχρονα και άριστοι μαθητές εξασφάλισαν υποτροφία για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Αμερική και σ΄ αυτό τους βοήθησε αρκετά και η παρουσία τους στην ομάδα μας.
Ήδη έχουμε ξεκινήσει συνεργασία με έμπειρους προπονητές, που σύντομα θα ανακοινωθούν, και έχουμε μιλήσει με τους γονείς των παιδιών που παραμένουν στην Ακαδημία, αλλά και περιμένουμε όλους όσους θέλουν να τους αναλύσουμε το πλάνο μας».
Ο Χρ. Παπαδούλης, καθηγητής μαθηματικών, ως προπονητής πέτυχε τρεις ανόδους με τους Γαλάζιους, «θυγατρική» του Συλλόγου μας, από την Γ’ ΕΚΑΣΘ ως και την Γ’ εθνική, ενώ πέρυσι οδήγησε την ανδρική ομάδα του Ολύμπου Κορδελιού στην τρίτη θέση, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Πληροφορίες για εγγραφές και πρόγραμμα προπονήσεων για την Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ στο 6972635978, στο info@iraklis.club και στο iraklisbc@hotmail.com.