Τ. Μπουγιουκλή: «Ένας για όλους και όλοι για έναν» (pics)

498

Αναφερόμενη στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Παύλου η προπονήτρια της Νίκης Νεοχωρούδας δήλωσε στο «Northbasket»: «Ο αγώνας με τον Κεραυνό Αγ. Παύλου ήταν για «γερά νεύρα». Έγινε ένας καλός αγώνας, αλλά με μεγάλη πίεση και για τις δύο ομάδες λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Στο πρώτο είχαμε κάποια κενά στην άμυνα μας, ενώ επιθετικά ήμασταν αρκετά άστοχοι. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε την άμυνά μας, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στις βοήθειες και στις καλύτερες επιλογές επιθετικά».

Παράλληλα, η έμπειρη τεχνικός της Νίκης στάθηκε στη σωστή αντίδραση των παικτών της στην πίεση του αγώνα: «Είχαμε καλή αντιμετώπιση στην ψυχολογική αλλά και στη σωματική πίεση του αγώνα και αυτό είναι καλό στοιχείο. Ότι στην πίεση όπως και σε άλλα ντέρμπι δείχνουμε σθένος, πυγμή και ψυχικά αποθέματα».

Επίσης, η Τάνια Μπουγιουκλή αναφέρθηκε και στα καθαρά αγωνιστικά στοιχεία που συνέβαλαν στη νίκη. «Οι Παπακώστας, Τίκας και Παπαδόπουλος με καλές επιλογές στην επίθεση μας έφεραν πέντε πόντους μπροστά στο σκορ. Ακόμα, η αμυντική ικανότητα του Κωνσταντά με 9 αμυντικά, 8 επιθετικά ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 κοψίματα ήταν στοιχεία που μας έδιναν λύσεις συνέχεια. Αλλά πρωτίστως και μηδενός εξαιρούμενου όλοι οι αθλητές μου πάλεψαν μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου. Προσπάθεια, αλληλοβοήθειες, επιβράβευση, αλτρουισμός και πάθος για τη νίκη» και πρόσθεσε:

«Είχαμε και την έλλειψη στο δεύτερο ημίχρονο του Χρήστου Χρονόπουλου που αισθάνθηκε αδιαθεσία πιθανότατα από ίωση. Σε γενικές γραμμές ήταν ντέρμπι όπως και ο πρώτος αγώνας μεταξύ μας λόγω των δυνατών ρόστερ και των δύο ομάδων και ξέραμε ότι έπρεπε μέχρι να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι οι αθλητές μου το έπραξαν και πάλευαν ένας για όλους και όλοι για έναν. Συγχαρητήρια σε όλους και δεν κρύβω πως νιώθω πολύ περήφανη για την ομάδα μου».

Τέλος, η κόουτς της Νίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φίλους της ομάδας τονίζοντας: «Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας στηρίξουν με την ένθερμη παρουσία τους».

Γιόρτασαν τη νίκη τους

Να σημειωθεί ότι μετά τον αγώνα διοίκηση, παίκτες και φίλοι της ομάδος γιόρτασαν όλοι μαζί την επιτυχία:

niki neoxoroudas 1

niki neoxoroudas 2

niki neoxoroudas 3

niki neoxoroudas 4