Τσούρμας:”Λυμένα τα προβλήματα”

547

Ο τεχνικός της ομάδας του κολεγίου, Δημήτρης Τσούρμας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Βορρά που ξεκινάει την Κυριακή και θέτει ως αποκλειστικό στόχο της ομάδας του την άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του Ανατόλια και τους στόχους που θέτει στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής
“Η ομάδα φτιάχτηκε για να μπορεί να έχει μία καλή πορεία στη Β’ Εθνική και να διεκδικήσει την παραμονή της. Από τη στιγμή που θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής νομίζω ότι πρέπει να πάμε για την άνοδο. Το θετικό είναι ότι έχουμε λυμένα όλα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, καθώς ήδη η ομάδα είναι πληρωμένη δύο μήνες. Όντας εξασφαλισμένοι αυτό που απομένει είναι να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να διεκδικήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις”.

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει αυτή την Κυριακή
“Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά ακόμα και με παίκτες που έχουν παίξει σε Α1. Εκτός από τα ρόστερ θα υπάρχουν και δυνατές έδρες, καθώς στον όμιλο μας θα βρούμε συλλόγους που αντιπροσωπεύουν ολόκληρες πόλεις. Σίγουρα θα παιχτεί μπάσκετ υψηλού επίπεδου και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ενόψει της πρεμιέρας έχω να ευχηθώ σε παίκτες και προπονητές μία σεζόν γεμάτη υγεία γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Για τις αλλαγές στο πρωτάθλημα
“Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής πλέον υποβαθμίζεται. Από τη μία πλευρά το να γίνουν δύο όμιλοι το υποβαθμίζει, όμως από την άλλη εξυπηρετούνται τα σωματεία που γλιτώνουν τις πολλές και μακρινές μετακινήσεις. Αναφορικά με τη Γ’ εθνική νομίζω ότι θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, όμως το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν τα σωματεία οικονομικά. Όπως είναι πλέον η κατάσταση σε όλες τις κατηγορίες οι ομάδες θα φτιάξουν ρόστερ που θα δίνουν ρόλους σε νέα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτή η ιστορία θα βοηθήσει τους νέους παίκτες τελικά”.