Τσουμπερλή: «Να δω αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει»

490

Η Ευαγγελία Τσουμπερλή βρίσκεται έξι χρόνια στα τμήματα γυναικών του Ηρακλή, τελειώνοντας παράλληλα  την σχολή των τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας ( σ.σ. τουριστικά επαγγέλματα).

Η 20χρονη καλαθοσφαιρίστρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας αναφέρεται στην περσινή περίοδο για τον στόχο που χάθηκε στις λεπτομέρειες και όχι μόνο. Αναλυτικά

Πέρσι η ομάδα δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες;  Φέτος θα τα καταφέρει;

«Πέρυσι η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό . Δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή που δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε. Παρόλα αυτά εμείς πεισμώσαμε και προσπαθούμε κάθε μέρα σκληρά ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και αυτό που αξίζει στην ομάδα του Ηρακλή»

Το μυστικό του φετινού Ηρακλή πιο είναι;  Η ομάδα βγάζει προς τα έξω μια μεγάλη παρέα…

«Θεωρώ ότι το κλειδί μας στον εξωμπασκετικό τομέα είναι πως ενώ είμαστε όλες «άγνωστες» μεταξύ μας διότι οι περισσότερες είναι καινούργιες, έχουμε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δεθούμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια αφού είμαστε κοντά σε ηλικίες (σ.σ. εκτός από την γιαγιά-γιαννοπουλου, χαχα). Αυτό είναι πολύ όμορφο και βγαίνει προς τα έξω . Όσον αφορά το μπασκετικό τομέα το νεαρό της ηλικίας μας, μας βοηθάει στο να τρέχουμε και να πιέζουμε τον αντίπαλο διότι σε εμπειρία υστερούμε από κάποιες ομάδες. Παρόλα αυτά η άμυνα είναι σίγουρο πως είναι το κλειδί μας για να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 πόσο δύσκολο είναι;

«Το φετινό πρωτάθλημα πέρα από ότι είναι δύσκολο, είναι κυρίως απρόβλεπτο κατά την γνώμη μου, καθότι βλέπουμε τεράστιες ανατροπές στους αγώνες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η βαθμολογία δίχως να μπορούμε να προβλέψουμε την τελική κατάταξη».

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί και οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Οι στόχοι μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα, να προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε προπόνηση και στους αγώνες να δίνω ότι έχω και δεν έχω ώστε να παίρνουμε το ποθητό αποτέλεσμα. Ο σημαντικότερος μου στόχος είναι να δω αυτή την ομάδα που αγαπάω εκεί που της αξίζει μετά από όσα έχει περάσει.  Αυτό βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιθυμία και πολλές θυσίες κάτι το οποίο είμαι πρόθυμη να κάνω».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ηρακλή;

«Κάθε εβδομάδα δίπλα μας είναι οι οπαδοί της ομάδας και τους ευχαριστώ για αυτό, όμως θα ήταν ευχάριστο να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Ηρακλή. Όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας να ανεβαίνει ψηλά».