Τριπλό μπαμ από τους Γαλάζιους, με Γκαμούρα, Ακεψιμαΐδη και Γεωργιάδη

877
Τριπλό μεταγραφικό μπαμ για τους Γαλάζιους Ηρακλή που μπαίνουν δυνατά στην κατηγορία αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τα χνάρια της “πατρικής” ομάδας του Ηρακλή που πήρε φέτος την πολυπόθητη άνοδο στην Α1. Οι Γαλάζιοι ενισχύονται σημαντικά αποκτώντας τους Νίκο Γκαμούρα, Λευτέρη Ακεψιμαίδη και Χάρη Γεωργιάδη, παίκτες που έχουν παραστάσεις απο τις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες και μεγάλη εμπειρία και ικανότητα…
Θα δώσουν αλλη ποιότητα στην ομάδα και θα βοηθήσουν τον νεανικό κορμό της ομάδας που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή να δουλέψει ακόμα πιο επαγγελματικά σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ της ομάδας.
Οι Λευτερης Ακεψιμαΐδης (1-2), Νικος Γκαμούρας (4-5) και Χαρης Γεωργιαδης (3) αγωνιστηκαν την σεζον 2018-19 σε Πευκοχώρι, Ερμή Λαγκαδά και Στρατώνι αντιστοιχα. Έπιασαν ήδη μπάλα και δήλωσαν ανυπόμονοι για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.Οι 3 παίκτες έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί στο παρελθόν στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά.
Στους φιλους της ομαδας επικρατει ενθουσιασμός και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου με ειδικές τιμές για φοιτητές-άνεργους και παλιά μέλη της ομάδας!