Τριπλή ενίσχυση για το γυναικείο του ΓΣ Ηλιούπολη

493

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος γυναικών του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες Βίκυ Πετράκη, Σταυριανή Βιντσιλαίου και Αναστασία Κουταλιανού.

Η Βίκυ έχει ύψος 1:84 αγωνίζεται στις θέσεις forward και center. Εχει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς τα τελευταία χρόνια εχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Περιστερίου, Τερψιθέας Γλυφάδας, ΑΕΝΚ, Παλαιού Φαλήρου και Φάρου Κερατσινίου έχοντας σημαντική συμβολή στις ανόδους της Τερψιθέας και του Φάρου Κερατσινίου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Σταυριανή έχει ύψος 1:81 και αγωνίζεται στις 2 θέσεις των forward. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Επίσης έχει σημαντική εμπειρία από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων νεανίδων και κορασίδων με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου ενώ πέρσι αναδείχθηκε νταμπλούχος ΕΣΚΑ με την ομάδα του ΓΑΣ Καλυβίων Θορικού.

Η Αναστασία έχει ύψος 1:78 και αγωνίζεται στις δύο θέσεις forward. Έχει αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου και πέρσι αγωνίστηκε στην Α ΕΣΚΑΝΑ με ιδιαίτερη επιτυχία φορώντας την Φανέλα του Φοίνικα Πειραιά.