Το pre-game του τρίτου τελικού της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών

409
Την Κυριακή 15 Μαϊου θα γίνει η στέψη του πρωταθλητή της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών που θα σημάνει και την αυτόματη άνοδο στην Α2 Εθνική του Βορρά. Οι διαφορές μετά απο 4 παιχνίδια μεέσα στη σεζόν είναι το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη ημέρα γιατί δεν μπορεί να κρύψει κάτι ο Μπαξεβάνος απο τη Διαβολεμένου και το αντίθετο. Στατιστικά οποιος φτάνει πρώτος τους 50 πόντους στέφεται και νικητής.
Απουσίες ο μεν ΕΟΣ έχει την Κεσόγλου η δε ΜΕΝΤ την Κανσιζόγλου και Δημητρακοπούλου ίσως τη Σίμου ενώ δεν ξέρουμε αν αγωνιστεί η Σταματιάδου η οποια σίγουρα θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνος. Η Ριτζαλέου και η Καμπίτση πάνε για τις 22 συμμετοχές ενώέχουν και…εμφύλια διαμάχη για την ανάδειξη της πρώτης σκόρερ στη σειρά με την ελάχιστη διαφορά (156-155). Στα τρίποντα η Καμπίτση θέλει 1 για να φτάσει τα 12 και 2 για να κάνει ρεκόρ σε μια περίοδο στα play-off’s.
Η Πεταχτή γίνεται η πρώτη που όντας +50 (φαίνεται για 30), αγωνίζεται σε τελικούς. Αν η Δημητριάδου κερδίσει γίνεται η μόνη που φτάνει τις 3 ανόδους ενώ αν κερδίσουν η Ριτζαλέου και η Μαργαρίτη όπως και η Μελλίνη (προχθές έπαιξε ως αντίπαλος του ΕΟΣ) θα την φτάσουν στις 2 ανόδους όπως και η Κανσιζόγλου (2η συνεχόμενη χρονιά) αν και τραυματίας. ΕΟΣ εναντίον ΜΕΝΤ και Μπαξεβάνος εναντίον Διαβολεμένου λοιπόν και στις 22:30 θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή ΕΚΑΣΘ της περιόδου 2015-2016.
Θα συνεχίσει την παράδοση ο Μπαξεβάνος και το αντρικό…κάστρο θα μείνει ανέπαφο (4ος άντρας κόουτσ που πανηγυρίζει την άνοδο) ή η Διαβολεμένου θα γίνει η πρώτη…αμαζόνα που θα ρίξει αυτό το κάστρο; Λίγες ώρες απέμειναν για να το δούμε!!!!!!
*Απο το αρχείο του Νεκτάριου Ιωαννίδη