Το post-game του δεύτερου τελικού της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών

445
 Η Πεταχτή έφτασε τους 1152 πόντους στην κατηγορία της προϊστορίας απο τότε που καθιερώθηκε το τρίποντο στα 6.75 και ειναι τρίτη. Η Ριτζαλέου έφτασε τους 943 πόντους (9η) και η Καμπίτση τους 913 (10η). Η Πετρίδου πλησίασε σε απόσταση βολής τη Σταματιάδου (791-798). Τέλος η Σωτηριάδου ξεπέρασε τους 700 πόντους (702).
Ακόμη η Καμπίτση έφτασε τα 175 τρίποντα. Όσο αφορά τις σκόρερς των φετινών play-off’s η Πετρίδου προηγείται με53 πόντους και απειλείται απο Καμπίτση (46) και Μαργαρίτη (41). Στα τρίποντα η Καμπίτση έχει ήδη ανακηρυχτεί 1η μπόμπερ με 11 καθώς οι παίκτριες που την απειλούν, πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον 8 τρίποντα την Κυριακή.
Στο παιχνίδι ήταν χθες 350 άτομα. Είδαμε πολλά άτομα του μπάσκετ. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξης:

Π.Βαφειάδης, Σ.Μαλλιάρου,Θ. Χασιώτου, Ευα Κατωπόδη, Ελ.Γιαννάτση, Λ. Τραμουντάνη, Τ. Τζιότζιο, Απ. Γεροστεργίου, Ν. Τόσκα, Γ. Χατζόγλου, Κ. Καρακασίδου, Αν. Κιζιρίδου, Στ. Λαγούρου, Π. Νομικό και άλλους πολλούς. Στον πάγκο της ΜΕΝΤ εκτος της κ. Διαβολεμένου ήταν ο κ. Καζακλής και η κ. Παπαγεωργίου και στον πάγκο του ΕΟΣ ο κ. Χατζηχαραλαμπίδης και ο κ. Μπαξεβάνος.. Κλείνοντας να πούμε οτι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα οι ενθουσιώδεις μικροί οπαδοί και των δυο ομάδων.

*Από το αρχείο του Νεκτάριου Ιωαννίδη