Το Northbasket καλωσορίζει το Dynamite Paintball

732

Φιλες και φίλοι , γεια σας !

Το  Dynamite Paintball Club βρίσκεται στο Νεο Ρυσιο της Θεσσαλονίκης . Εκει σας περιμένουμε για να γνωρίσετε απο κοντά το συναρπαστικό hobby του paintball και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία ! 

To club μας ειναι ανοικτό καθημερινά αλλά για να συμμετάσχετε απαιτείται κράτηση !

Ποιοι ειμαστε

Το paintball είναι η ζωή μας . Ασχολούμαστε με το αθλητικό κομμάτι του paintball εδω και χρόνια και αποφασίσαμε να μοιραστουμε την εμπειρίά μας με όλους εσάς που έχετε ακούσει για το συναρπαστικό αυτό άθλημα αλλά δεν το έχετε ακόμα δοκιμάσει .

 

 Οργανώσαμε έναν χώρο με υψηλά standards , οπου νέοι αλλα και έμπειροι παίκτες μπορούν να ευχαριστηθουν το paintball .  Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε τα γήπεδα να γεμίζουν παίκτες καθε σαββατοκύριακο .

 

 Σας περιμένουμε λοιπόν για να διασκεδάσουμε μαζί και να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ενα διασκεδαστικό , νέο hobby !

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

 

Ο εξοπλισμός που έχουμε επιλέξει για εσάς , είναι εξαιρετικής ποιότητας , ώστε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς προβλήματα .

Κάθε σέτ εξοπλισμού περιλαμβάνει :

– Μαρκαδόρο paintball ( το ¨όπλο” του paintball , στη δική μας γλώσσα)

– Προστατευτική μάσκα .

– Προστατευτικό θώρακα

– Ειδική μπλούζα paintball , με προστασία στα χέρια και τους αγκώνες .

ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΜΑΣ 

 Το club μας διαθέτει τρείς πίστες , ειδικά σχεδιασμένες για να σας προσφέουν την απόλυτη εμπειρία δράσης .

Πιστα Speed Ball

Πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών , με φουσκωτά εμπόδια του πανευρωπαϊκου  πρωταθλήματος Millnnium . Το video clip ειναι απο το διεθνές τουρνουά Med Cup  που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Dynamite Paintball Club .

Πιστα Base 42

Η μεγαλύτερη πίστα του Dynamite , με πολλά φυσικά και τεχνητά εμπόδια . Η πίστα διαθέτει φωτισμό για νυχτερινό παιχνίδι .

Πιστα Urban Warfare

Μια πίστα με έντονη δράση . Είναι σχεδιασμένη σαν ένα μικρό χωριό με πολλά ξύλινα σπιτάκια και  κατασκευές , για δυνατές μάχες ! Διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα !