Το Join Us Travel σας πάει Final 4 Euroleague στο Βελιγράδι 18-20 Μαίου

1018
Ξεκινάμε Πέμπτη 17/5 από Θεσσαλονίκη στις 22:00. Φτάνουμε Βελιγράδι γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής 18/5. Αμέσως κάνουμε έναν γύρο της πόλης ( περίπου 3,5 ωρες διάρκεια ) με ξεναγό που μιλάει ελληνικά ( περιλαμβάνεται στην τιμή ) και βλέπουμε τα σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατα της πόλης του Βελιγραδιου ( φρούριο Καλεμεγκνταν – Κνεζ Μιχαΐλοβα- Αγ. Σάββα – Κοινοβούλιο – Βομβαρισμενα κτήρια κ.α.) .
Το μεσημέρι κάνουμε check in στο ξενοδοχείο στο νέο Βελιγράδι ( Villa Forest ) στο οποίο θα έχουμε και γεύμα ( περιλαμβάνεται στην τιμή ). Απόγευμα πηγαίνουμε για παρακολούθηση των αγώνων. Σάββατο πρωί μετά το πρωινό επίσκεψη στο εμπορικό Usce. Επίσκεψη στο Zemun ( περιοχή στο νέο Βελιγράδι ) με ξεναγό και μετά κάνουμε το Underground Belgrade ( πάλι με ξεναγό ). Κυριακή πρωί ελεύθερο και μετά παρακολούθηση αγώνων και αργά το βράδυ της Κυριακής ξεκινάμε για πίσω.
Άφιξη Θεσσαλονίκη περίπου στις 13:00 της Δευτέρας. Κόστος ανά άτομο : 130€ Περιλαμβάνει : Όλες τις προαναφερθείσες μετακινήσεις με πούλμαν. 2 διανυκτερευσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Villa Forest συν το μεσημεριανό γεύμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο. Ελληνόφωνη ξεναγό. Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 80€ μέχρι 27/3 . Εξόφληση εώς 10/5 . Τα εισιτήρια πρέπει να τα πάρετε μόνοι σας …
Προσπαθούμε να βρούμε άκρη μήπως και πάρουμε από κάπου αλλά ΔΕΝ μπορούμε να εγγυηθούμε γιαυτό Μπορείτε να ταξιδέψετε και με Ταυτότητα .
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Ανέστης Χριστοφορίδης (6973222223)