Το “Christmas Development Camp “τελείωσε … μέχρι το επόμενο!

678

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα “Christmas Development Camp’’ που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Δόξας Δρυμου αλλά και της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Ένα τετραήμερο γεμάτο μπασκετ  έφτασε στο τέλος του αφήνοντας πολλές ευχάριστες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν! Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ,πάντα  υπό το άγρυπνο βλέμμα και την καθοδήγηση των έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν σε φιλίες, ατελείωτο παιχνίδι και εκτόνωση από τα πιεστικά προγράμματα, ενώ την ίδια στιγμή

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ “OFF SEASON” ΠΕΡΙΟΔΟ .

     Στο σημείο αυτό, Το NORTHBASKET PLAYER DEVELOPMENT θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στα δυο αθλητικά σωματεία που συνεργαστήκαμε αυτά τα Χριστούγεννα (ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ και ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ )τους προπονητές και όλους όσους συνέβαλαν στην σχεδίαση και την επιτυχή πραγματοποίηση του Christmas Camp  καθώς και όλα τα παιδιά που μας επέλεξαν, ομορφαίνοντάς το με την παρουσία τους.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου , με την υπόσχεση να … πάει μακριά η βαλίτσα! Μέχρι τότε, βέβαια, ο Ιουνιος πλησιάζει φέρνοντας μαζί του το καλοκαιρινο πρόγραμμα προπονήσεων του Northbasket Player Development.

Μη λείψει κανείς!!

Το Northbasket οφείλει να αναφέρει και την τεράστια Βοήθεια της εταιρίας “CONDITO” που χωρίς την πολύτιμη στήριξη τους τίποτα απο όλα αυτά δεν θα ήταν το ίδιο .

who is Condito:

“Η εταιρεία Condito, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών στη χώρα. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα γευστικών προϊόντων που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες της αγοράς Ho.Re.Ca., όσο και σε αυτές του λιανικού εμπορίου και αφορά τα παρακάτω είδη: Μουστάρδα Κέτσαπ Μαγιονέζα Dips & Dressings Έτοιμες Σάλτσες Ειδικά προϊόντα Free From Σαλάτες/Αλοιφές Φυτικά τυριά Ξηροί Καρποί Αποξηραμένα φρούτα”