Το 3on3 στην παραλία Θεσσαλονίκης

887

Δηλώσεις συμμετοχης

Το Σαββατοκύριακο της Θεσσαλονίκης και του μπάσκετ, υποδέχεται αθλητές που θα διασκεδάσουν και θα αθληθούν, στο τουρνουά 3ΟΝ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», στο πλακόστρωτο της Παραλίας, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΚΑΣΘ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθούν αστέρια του αθλήματος και αποτελεί μια μόνο στάση στο πρόγραμμα των 3ΟΝ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», το οποίο περιλαμβάνει ακόμη διοργανώσεις στην Αττική και στην Κρήτη μέχρι τις 8 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ( θα τη βρείτε στο site  του ΠΣΑΚ, http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html) για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, είναι σήμερα, Παρασκευή 25 Μαΐου, και ώρα 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, το Σάββατο στις 08:45 π.μ.

Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά είναι:

Σάββατο 26 Μαΐου: 09:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00

Κυριακή 27 Μαΐου:  10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα φετινά 3ΟΝ3, αυτοί λοιπόν είναι οι εξής: Γιάννης Δημακός, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μανώλης Παπαμακάριος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Βούλγαρης, Γίωργος Τσιάρας και Σάκης Γιαννακόπουλος.

Τέλος, για μια ακόμη χρονιά, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.