Το 24ώρο του Dwight Howard στην Αθήνα!

704

Η adidas και πλήθος fans υποδέχθηκαν τον «Superman» του NBA, στην Ελλάδα!

Ο “Superman”, επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του περιοδείας που ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου από τη Γερμανία.

 

Αθήνα, 15.06.2011 –  Ο κορυφαίος αμυντικός του NBA και παίκτης των Orlando Magic, Dwight  Howard, βρέθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου, για μία μόνο μέρα, από τα παρκέ της Ανατολικής Ακτής, στην Αθήνα.

Με αφετηρία την Ερμού, όπου άφησε το «αποτύπωμά» του στo νέο κατάστημα της adidas, που κατασκευάζεται στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την απογευματινή προπόνηση με μικρούς επίδοξους παίκτες, ο Superman των Αμερικανικών γηπέδων μάγεψε όσους είχαν την τύχη να τον δουν από κοντά!

Ο Dwight Howard, μιλώντας στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στο κατάστημα της adidas, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η περιοδεία μου στην Ευρώπη μέχρι τώρα ήταν φανταστική! Νιώθω ενθουσιασμένος που συναντώ παντού φίλους του μπάσκετ και συνεισφέρω στη διάδοση του αθλήματος. Ήθελα να επισκεφτώ την Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σήμερα νιώθω πραγματικά τυχερός που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, στο νέο κατάστημα της adidas… Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του!»

Στη συνέχεια, «ξέκλεψε» λίγο χρόνο από το πρόγραμμά του για να περπατήσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης και να αγοράσει αναμνηστικά, υπογράφοντας αυτόγραφα στο πλήθος που τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα!

Το απόγευμα, ο Dwight επισκέφθηκε το κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης, όπου προπόνησε τα παιδιά του τοπικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, με τη δεξιοτεχνία, το χιούμορ, αλλά και… τις χορευτικές του ικανότητες!

Λίγο πριν φύγει, ευχαρίστησε όλους για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε να επισκεφθεί ξανά στη χώρα μας και φυσικά για να δει ολοκληρωμένο το νέο κατάστημα της adidas.

Για φωτογραφικό υλικό από το 24ωρο του Dwight Howard στην Ελλάδα, επισκεφτείτε: http://www.studiokominis.com/client/categories.php?cat_id=64&page

Σχετικά με τον Dwight Howard

Ο πέντε φορές All-Star και τρεις φορές Αμυντικός της Χρονιάς Dwight Howard, θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος παίκτης του NBA. O Dwight, Νούμερο 1 στα Draft του 2004, βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τους καλύτερους της διοργάνωσης στα rebound και τις τάπες, καθώς και στο ποσοστό καλαθιών και ευστοχίας. Χάρη στην τεχνική του, οι Magic σημείωσαν ρεκόρ 5 συνεχών post season εμφανίσεων και τριών τίτλων στην Νοτιοανατολική Περιφέρεια, ενώ μετά από 10 χρόνια συμμετείχαν ξανά σε τελικό του NBA. Ο Dwight συνεργάζεται με την adidas από την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα το 2004, ενώ έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αποστολές σε Αφρική, Κίνα, Αϊτή, & Ινδία.

Σχετικά με την adidas Basketball

Για περισσότερα από 60 χρόνια η adidas παρέχει καινοτόμα προϊόντα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου – από τους θρύλους του παρελθόντος μέχρι τους super stars του σήμερα – όπως είναι οι Dwight Howard, Derrick Rose, Candace Parker, Tim Duncan & Chauncey Billups. Η εμπορική συνεργασία της adidas με το NBA ξεκίνησε το 2006, με την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 11 χρόνια όπου η adidas αποτελεί τον Επίσημο Προμηθευτή αγωνιστικών εμφανίσεων και ρουχισμού για το ΝΒΑ (National Basketball Association), το WNBA (Women’s National Basketball Association) και τη D- League (NBA Development League) ξεκινώντας από τη σεζόν 2006-2007 του ΝΒΑ.