Το “φαινόμενο” Αστέρας Κουκλουτζά με φιλανθρωπική δράση!

3154
Εντυπωσιακή εξακολουθεί να είναι η πορεία της ομάδας του Αστέρα Κουκλουτζά στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών. Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα του Αστέρα Κουκλουτζά με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Δημόκριτο κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει αήττητη αλλά και να πετύχει το εκπληκτικό 13/13 σε ισάριθμα παιχνίδια.
Όπως αναφέρουν όλα τα μέλη της ομάδας αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια από την πρώτη κιόλας στιγμή, στην πολύ μεγάλη βοήθεια που έχει ο σύλλογος από τον κόσμο του σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας. Σημαντικός συντελεστής επίσης είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Αστέρας Κουκλουτζά προσπαθεί συνεχώς να παίζει όλο και καλύτερο μπάσκετ και να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα.
Ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση που οφείλουμε να την αναδείξουμε είναι πως ο σύλλογος του Αστέρα Κουκλουτζά πέρα απο τις μπασκετικές ικανότητες και δεξιότητες που δείχνει μέσα στα παρκέ στέκεται και πραγματοποιεί φιλανθρωπική δράση καθώς μαζεύει ρούχα για μικρά παιδιά προσφύγων. Όλα τα ρούχα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα σταλθούν στις “Δομές ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο”. Όποιος θέλει να προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να τα φέρει σε όλα τα παιχνίδια του Αστέρα Κουκλουτζά εντός και εκτός έδρας.