Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού Συκεών για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020

1027

Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας για τη σεζόν 2019 – 2020

Παρέμειναν:
Η αρχηγός Άντι Χαιριστανίδου, η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, η Εύα Γράψα, η Μαρία Βαντσιούρη, η Βίκυ Σιδηροπούλου

Αποχώρησαν:
Νίκη Μυγδαλιά (υποσχετική), Πένυ Βουζούκου (υποσχετική), Χρύσα Κιλαζίδου, Ιωάννα Θωμά, Σοφία Αντωνιάδου, Μαρία Αθανασιάδου

Αποκτήθηκαν:
Μάγδα Καραμπατζάκη (36 ετών, 1.80, guard), Μάρω Τράντα (26 ετών, 1.76, guard), Στέλλα Σταμπή (25 ετών, 1.72, play maker), Βικτώρια Μπασσιά (18 ετών, 1.83, forward) με υποσχετική από Ε.Κ. Καβάλας

Επίσης από τα αναπτυξιακά τμήματα θα συμμετέχουν στην γυναικεία ομάδα οι εξής: Κατερίνα Μπαξεβάνου (15, 1.78, guard), Βίλλυ Σαράντη (16, 1.81, forward), Ισμήνη Αντωνίου (16, 1.78, forward), Μαριέττα Μπατή (16, 1.79, guard), Σοφία Σταματάκη (14, 1.77, guard)

Δηλώσεις νέων αθλητριών:
Μάγδα Καραμπατζάκη: “Χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας ομάδας με πολύ μεγάλη ανάπτυξη στο γυναικείο μπάσκετ που δίνει βάρος στα τμήματα υποδομής. Το κίνητρο να συνδράμω στην πρόοδο τόσων νέων και ταλαντούχων κοριτσιών είναι μεγάλο.”

Μάρω Τράντα: “Ο Παναθλητικός σήμερα λειτουργεί πολύ οργανωμένα σε όλα τα επίπεδα. έχω εντυπωσιαστεί από τον αριθμό και την ποιότητα των νέων κοριτσιών που είναι στην ομάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.”

Στέλλα Σταμπή: “Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ με τόσο σπουδαίες αθλήτριες σε ένα σύλλογο που έχει δυναμική αλλά και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.”

Βικτωρία Μπασσιά: “Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με βρίσκει σε ένα σύλλογο που έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα αποτελεί πρόκληση για εμένα να ανταπεξέλθω σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ την ΕΚ Καβάλας για την δυνατότητα που μου έδωσαν να έρθω στον Παναθλητικό αλλά και για όλα όσα μου προσέφεραν.”

Ο Παναθλητικός Συκεών ευχαριστεί τις αθλήτριες που αποχωρούν, για την μεγάλη προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους. Επίσης ευχαριστεί την Ε.Κ. Καβάλας για την συνεργασία της στην επίτευξη της μεταγραφής της Βικτώριας Μπασσιά.