Το προφίλ του νέου τεχνικού διδύμου του ΑΟ Πολυγύρου

688

Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Α.Π.Θ. με θέμα «Προπονητική Αθλημάτων». Είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης με κάρτα μέλους Α’ κατηγορίας. Ήταν ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής για περισσότερα από 10 χρόνια και παράλληλα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες του Π.Ο. Ξηροκρήνης.

Στη συνέχεια εργάστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής (junior, μίνι, παιδικό, κορασίδες, εφηβικό) του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου όπου πριν 2 χρόνια έγινε και υπεύθυνος ακαδημιών. Παράλληλα τη σαιζόν 2010-2011 εργάστηκε και στις ακαδημίες του Αχιλλέα Τριανδρίας. Σαν προπονητής αντρικού τμήματος ανέλαβε τη νεοσύστατη αντρική ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου τη σαιζόν 2011-2012. Σε δύο αγωνιστικές περιόδους κατάφερε να πετύχει δύο ανόδους με τη δεύτερη άνοδο να συνδυάζεται και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Πεγιάς γεννημένος στα Στάγειρα Χαλκιδικής είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικοτραπεζικά. Η ενασχόληση του με το μπάσκετ ξεκίνησε πριν από μια εικοσαετία, όταν το 1994 έγινε μέλος της παιδικής ομάδας τους Στρατωνίου. Κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 4 κύπελλα Χαλκιδικής καθώς και 1 πρωτάθλημα Γ’ εθνικής. Τα τελευταία 9 χρόνια είναι παίχτης εθνικών κατηγοριών(6 στη Γ’ & 3 στη Β’ εθνική) αγωνιζόμενος με την ομάδα του Στρατωνίου, στην οποία παραμένει ως βοηθός προπονητή.

Οι δυο τους υπήρξαν συνεργάτες την περσινή χρονιά στην ανδρική ομάδα του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου.