Το προπονητικό team του Northbasket Player Development

1616

Το Northbasket Player Development παρουσιάζει το προπονητικό team που αποτελείται απο τους:
Πέτρο Γκαιτατζή, Ανδρέα Καραπιπερίδη, Αχιλλέα Καρδομάτη, Γιάννη Δαμαλή. Γιώργο Βαβρίτσα, Γιώργο Αποστόλου, Χρήστο Μανούρα. Το προπονητικό μέρος της ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης θα αναλάβουν ο Γιώργος Χρυσάφης και Βασίλης Βαρδής.

Κατα την διάρκεια του Northbasket Player Development ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος κ. Νίκος Κουκουλιάς θα έχει υπο την επίβλεψη του όλους του αθλητές.

 

Πέτρος Γκαϊτατζής
Γεννήθηκε στις 20/04/1976. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, και συνέχισε στις ανδρικές ομάδες του   Ασβεστοχωρίου , του Αριστοτελείου Κολλεγίου και της  Χαλκηδόνας. Σαν προπονητής εργάστηκε σε Αία Ευόσμου, ΠΑΟΔ, Αχιλλέα  Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου. Απο το 2011 έως το 2015, 1ος προπονητής στη ΧΑΝΘ, όπου την οδήγησε στην Β’ Εθνική . Απο τη σεζόν 2015-16 θα βρίσκεται στο ανδρικό τμήμα του Ανατόλια (B’ Εθνική).

Ανδρέας Καραπιπερίδης
Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 16/12/1976. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Indiana State University, Terre Haute. Indiana με ειδικότητα στη προπονητική και στη βιοκινητική (exercise science). Βοηθός προπονητή στη γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα καλαθοσφαίρισης του Indiana State University. Βοηθός προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Μας Μαντουλίδη και Μακεδονικό. Πρώτος προπονητής στο Μακεδονικό και στον Αριστοτέλη Επανομής. Εργάστηκε στα τμήματα  υποδομών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο 2008-2014.  Απο το 2014 στα τμήματα υποδομής(εφηβικό) της ΧΑΝΘ.

Αχιλλέας Καρδομάτης
Γεννήθηκε στις 16/01/1977. Είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα μπάσκετ. Έπαιξε μπάσκετ σε Α.Ο. Αρετσού, Ηρακλή, Δόξα Ρετζικίου, Ερμή Λαγκαδά, Ήφαιστο, Αία Ευόσμου, Ιπποκράτη Κω, Μαντουλίδη, ΒΑΟ, Γαλάζιους και Κεραυνό Αγίου Παύλου.Εργάστηκε ως προπονητής σε Ήφαιστο, Ιπποκράτη Κω, ΒΑΟ, Ηρακλή, Αία Ευόσμου και Αναγέννηση Ρυσίου. Περιφερειακός προπονητής της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. τη περίοδο 2009-2014.  Απο το 2014 προπονητής στα τμήματα υποδομής(παιδικό) της ΧΑΝΘ.

Γιάννης Δαμαλής
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ και απόφοιτος της Σχολής Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ως αθλητής αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον Πιερικό-Αρχέλαο και τον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Μαντουλίδη (2η θέση στο Παγκόσμιο Λυκείων), Απόλλων Καλαμαριάς και ΒΑΟ. Τη φετινή χρονιά ήταν assistant coach αλλά και head coach στην αντρική ομάδα του Ηρακλή ενώ παράλληλα είχε υπό την καθοδήγησή του τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (Κ20-Εφηβικό-Παιδικό) και την ομάδα νέων Κ20, όπου έφτασε στο φαιναλ φορ της διαργάνωσης.

Γιώργος Χρυσάφης
Το 1993 ξεκινάει την καριέρα ως υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα μπάσκετ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Από τότε και μετά, συνεργάστηκε με αντρικές και γυναικείες ομάδες όπως ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΟΚ ο ΗΡΑΚΛΗΣ  και η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΛΙΒΑΝΟΥ. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες αλλά και ξένους προπονητές όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Κώστας Πιλαφίδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής,ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Σβι Σέρφ,ο Ταμπ Μπαλτγουιν, ο Γιώργος Καλαφατάκης,ο Νίκος Δημητρίου, ο Παρασκευάς Μουρατίδης,ο Νίκος Χασόπουλος και άλλους λιγότερο ίσως γνωστούς, αλλά ικανότατους προπονητές.
To 2014 αναλαμβάνει  την  προπονητική καθοδήγηση της PROPONISIS -All About Training and Sports,  και επαναπροσδιορίζει τις σύγχρονες απαιτήσεις στην προπόνηση φυσικής κατάστασης (strength and conditioning)  από όλα τα ομαδικά αλλά και ατομικά αθλήματα σχεδιάζοντας την προπόνηση των αθλητών.

Βασίλης Βαρδής
Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα στον Κλασικό αθλητισμό και εξειδίκευση στα άλματα.
Στο ξεκίνημα της προπονητικής διαδρομής του αναλαμβάνει την ευθύνη της προπόνησης Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα Μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μοιράζεται το μερίδιο της επιτυχίας της ομάδας με την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Τα επόμενα χρόνια το ενδιαφέρον του στρέφεται στις αναπτυξιακές ηλικίες και συνεργάζεται με την ομάδα του ΠΑΟΚ και ειδικότερα τις παιδικοεφηβικές ομάδες του συλλόγου. Το 2010 στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα κορασίδων του ΠΑΟΚ. Την επόμενη σεζόν ξεκινάει τη συνεργασία με την εφηβική ομάδα του ΑΡΗ ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης και μετά από μία εξαιρετική χρονιά γίνεται ξανά πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Τρικάλων.
To 2014 με  την  ιδρυση  της PROPONISIS -All About Training and Sports,  εργάζεται για τον επαναπροσδιορισμό των  σύγχρονων απαιτήσεων στην προπόνηση φυσικής κατάστασης (strength and conditioning)   όλων των ομαδικών αλλά και ατομικών αθλημάτων σχεδιάζοντας την προπόνηση των αθλητών και ομάδων.

Κλείσε θέση στο Northbasket Player Development τώρα! Συπλήρωσε απλά την φόρμα εγγραφής!