Το νέο ρόστερ της Ελπίδας Αμπελοκήπων

374

Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Χριστόδουλου Μαλτέζου θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Σωτήρης Γεωργίου, Παναγιώτης Ψαριανός, Παναγιώτης Νίκας και Γιάννης Τικτόπουλος, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του συλλόγου.

Επίσης, αποκτήθηκαν με υποσχετική από τον Ηρακλή τα αδέρφια Βασίλης και Μιχάλης Βασιλόπουλος, όπως επίσης και ο Γιώργος Γιαννάκος. Στο μεταξύ, τη φανέλα της Ελπίδας θα φοράει τη νέα χρονιά ο Χρήστος Καραγεωργίου που έβγαλε νέο δελτίο.

Στο κομμάτι των μεταγραφών η ομάδα των Αμπελοκήπων απέκτησε τους Ιωακείμ Καπατσακάλη (Λητή), Νίκο Αβανίδη (Αίας Ευόσμου), Γιώργο Χατζή (Κερ. Ωραιοκάστρου), Νίκο Γκεκόπουλο (Αμπελόκηποι), Θανάση Επιτρόπου (ΕΚ “Σταυρούπολης”) και Χρύσανθο Κούση (Αίας Ευόσμου).

Όπως γίνεται αντιληπτό ο τεχνικός της Ελπίδας καλείται να χτίσει μία νέα ομάδα, βασιζόμενη σε νεαρούς αθλητές, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ.