Το μήνυμα της μητέρας του Μάικλ Τζόρνταν: “Ψηφίστε για αλλαγή και ισότητα”

180

Περήφανη για τους Σάρλοτ Χόρνετς, η μητέρα του Μάικλ Τζόρνταν, Ντελόρις, ζήτησε από τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου (VIDEO).

Λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ (3/11), η Ντελόρις Τζόρνταν δήλωσε περήφανη για το γεγονός ότι το γήπεδο των Σάρλοτ Χόρνετς των οποίων είναι ιδιοκτήτης ο γιος της, Μάικλ Τζόρνταν, θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο και ζήτησε από τους Αμερικανούς πολίτες να καταθέσουν την ψήφο τους για να υπάρξει αλλαγή και ισότητα.

Είναι υπέροχο που ο οργανισμός των Χόρνετς πήρε την απόφαση να ανοίξει το Σπέκτρουμ Σέντερ για να ψηφίσει ο κόσμος. Πόσο υπέροχο, τι όμορφο. Βλέπω το πάθος, βλέπω την αποφασιστικότητα του Μάικλ να βοηθήσει για να υπάρξει αλλαγή. Νομίζω πως σαν γονείς, αυτό θέλουμε να βλέπουμε από τα παιδιά μας. Θέλουμε να σας βλέπουμε να πετυχαίνετε και όταν πετυχαίνετε να κάνετε τη διαφορά για τη ζωή κάποιου άλλου. Αυτό κάνει πια ο Μάικλ. Σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι έχετε φωνή, ναι, η φωνή σας μετράει. Ναι, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Ελάτε μαζί μας, ψηφίστε για αλλαγή και ισότητα” είπε η Ντελόρις Τζόρνταν.

Το μήνυμα της Ντελόρις Τζόρνταν