Το μέλλον θα υποκλιθεί στο παρελθόν

532

Η δεκαετία του ΄90 ανήκει δικαιωματικά σε παίκτες όπως ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης και ο Γιώργος Γάσπαρης, που πλέον έχουν αλλάξει πόστο και ως προπονητές εξακολουθούν να υπηρετούν το μπάσκετ. Ο Α.Σ. Θρίαμβος Ταγαράδων με αφορμή το 3o τουρνουά Χριστουγέννων  μίνι αγοριών και κοριτσιών, θα τιμήσει τη γενιά που έφερε το μπάσκετ στα σπίτια μας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του συλλόγου «για πρώτη φορά θα τιμήσουμε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Γιώργος Γάσπαρης. Από το χώρο της Διαιτησίας, τον Στέλιο Συμεωνίδη . Ενώ στη εκδήλωση θα παρευρεθούν και παίκτες από την Α1 για να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους μικρούς Αθλητές-τριες του Συλλόγου μας και των υπολοίπων ομάδων που θα μετάσχουν στο τουρνουά μας. Επίσης, θα τιμήσουμε για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μας».
Ο Α.Σ. Θρίαμβος διοργανώνει για τρίτη χρονιά το καθιερωμένο- για την εποχή των Χριστουγέννων- τουρνουά του, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6, 8 και 9 Ιανουαρίου, με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων:
ΑΓΟΡΙΩΝ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ – Α.Σ. ΑΡΗΣ –ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – Α.Ε.ΠΥΛΑΙΑΣ
ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – Α.Ε.ΠΥΛΑΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΗΣ