Το Ημερολόγιο της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ»

664

Είναι 13…ιδιαίτερες…καλλιτεχνικά εμπνευσμένες… παρουσιάζουν τα Τρίκαλα και τη θηλυκή διάσταση από διαφορετική οπτική γωνία και είναι οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το Ημερολόγιο 2012 της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ».

Ένα Ημερολόγιο φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι, συνδυασμός των ατομικών καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των αθλητριών του «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ» και χωρίς επαγγελματική συμβολή σε αυτό. Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ανάμεσά μας και τα σχόλια αυτών που ήδη το έχουν αποκτήσει προσδίδουν μόνο θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη.

Κίνητρο της δημιουργίας του Ημερολογίου των Γυναικών του «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ» είναι η συγκέντρωση οικονομικών πόρων από τις πωλήσεις του, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της Ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Η βοήθεια των Δημόσιων Φορέων απουσιάζει και συνεπώς η οικονομική στήριξη τοπικών επιχειρηματιών και απλών πολιτών είναι πολύτιμη ώστε να είναι βιώσιμη η Ομάδα.

Οι αθλήτριες μέσω του Ημερολογίου στήριξαν από πλευράς τους την Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», θέλοντας να συμβάλλουν με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στη προώθηση της αξίας της πρόληψης σε ένα τόσο καίριο ζήτημα, αυτό του καρκίνου του στήθους. Έτσι, στην ομαδική φωτογράφηση που κοσμεί το εξώφυλλο του Ημερολογίου, όλες οι αθλήτριες και το προπονητικό Team φοράνε τα t-shirt που φέρουν το διακριτό σήμα του «Στόχου».

Πρόκειται για ένα Ημερολόγιο διαφορετικό, που ένα ξεφύλλισμα δεν είναι αρκετό να χωρέσει τις τόσες προσεγμένες εικόνες και την καλλιτεχνική ποικιλία και με το οποίο οι αθλήτριες του «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ» προσπαθούν να δώσουν μια πιο αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητα.

Το Ημερολόγιο της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ «Α.Ο.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ» πωλείται 10 ευρώ και για πληροφορίες απόκτησής του μπορείτε να καλέσετε στο 6970 829 960.