Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του «king» Γιώργου Μουρατίδη στους φίλους του basket

1321

Μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα μπασκετικά παρκέ της Νάουσας και όχι μόνο, ο  «king» του Ζαφειράκη Νάουσας, Γιώργος Μουρατίδης αποχωρεί από την ομάδα καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο άθλημα του basket.

“Με σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη ημέρα που έπιασα την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια μου θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες για το υπέροχο «ταξίδι» που έζησα επί είκοσι χρόνια μέσα στα μπασκετικά παρκέ.

Ένα «ταξίδι» που αποτέλεσε την αφορμή να γνωρίσω, να συνεργαστώ και δημιουργήσω σχέσεις με ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και προσφέρουν καθημερινά σε αυτό, με σκοπό την άνθιση του αθλήματος στην περιοχή μας. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δυστυχώς μου στερούν το δικαίωμα να προσφέρω και την επόμενη χρονιά της υπηρεσίες μου στην ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας και μέσα από αυτές να προτρέψω νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

mouraΌπως έγινε και με εμένα πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια, όταν βρέθηκαν στον δρόμο μου οι αξιολογότατοι προπονητές του Ζαφειράκη Νάουσας, που μαζί με τους παλαιότερους αθλητές του συλλόγου, μου έδωσαν το έναυσμα και το κίνητρο να ασχοληθώ ενεργά με το μπάσκετ.

Στα 20 χρόνια παρουσίας μου στα κλειστά και όχι μόνο γήπεδα του μπάσκετ, είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ με αθλητές πρότυπα για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, οι οποίοι με βοήθησαν να κατανοήσω τον ρόλο της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων.

Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου στην Κρύα Βρύση, την Έδεσσα αλλά κυρίως η «οικογένεια» του Ζαφειράκη Νάουσας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μου. Η καθημερινή συναναστροφή με τους ανθρώπους αυτούς, με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου και στιγμάτισε τις πιο χαρούμενες αυτής.

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου στα είκοσι χρόνια της αθλητικής μου πορείας να μπόρεσα να προσφέρω στην ανάπτυξη του αθλήματος και να παρακινήσω νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ που τόσο αγαπώ.

Μπορεί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να μου στερούν την φυσική παρουσία στο πλευρό των επί χρόνια συμπαικτών μου αλλά το μυαλό και η καρδιά μου θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας.  Εις το επανιδείν…”

Με τιμή Μουρατίδης Γεώργιος

 

Πηγή: inaoussa.gr