Τουρνουά 3χ3 στις 21,22,23 και 27 Δεκεμβρίου

455
Με μια πρωτοπόρα, για τα δεδομένα της περιοχής μας, διοργάνωση ο Αριστοτέλης Σταυρού γεμίζει τις χειμωνιάτικες μέρες των φίλων του Μπάσκετ και του αθλητισμού με το Τουρνουά 3χ3 που θα διεξαχθεί στις 21, 22, 23 και 27 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης!

 

Η διοργάνωση αυτή που γίνεται για πρώτη φορά από επίσημο φορέα μέσα στο κλειστό του Σταυρού αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αγωνιζομένων και φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τις μονομαχίες των ομάδων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ήδη οι συμμετοχές των ομάδων αγγίζουν τις είκοσι τον αριθμό και σίγουρα θα αυξηθούν πολύ περισσότερο μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που λήγει η προθεσμία εγγραφών.

Τα πάντα ετοιμάζονται άψογα και με ιδιαίτερο ζήλο μέσα σε πυρετώδεις ρυθμούς στους οποίους οι άνθρωποι της διοίκησης του Αριστοτέλη έχουν αποδείξει ότι αντέχουν και ξεπερνούν πάντα  κάθε δυσκολία που προκύπτει.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά 3×3 θα γίνει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου πριν την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που διοργανώνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια ο Αριστοτέλης και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το κλειστό θα βουλιάξει την ημέρα εκείνη!

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζομένους και στο Δ/Σ του Αριστοτέλη που για ακόμα μία φορά αποδυκνείει την δημιουργικότητα που έχει και την ασταμάτητη δουλειά που κάνει σε όλους τους τομείς !!!

Πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση παραθέτονται παρακάτω.

*(Πολύ σύντομα θα επανέρθουμε με νέες ειδήσεις για το Τουρνουά 3χ3, τις συμμετοχές και.. το πιπεράτο παρασκήνιο των μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων που ετοιμάζονται)

Τσολάκης Βασίλης

 

k1

 

k2

 

k3

 

lg