Τουρνουά «3 με 3» στην Ιερισσό

440

Στην Ιερισσό συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου το Τουρνουά «3 με 3» με τη συμμετοχή παιδιών που είναι γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.

Συμμετείχαν 256 παιδιά (192 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικήτρια στο διαγωνισμό «Ελευθέρων Βολών Champion» ήταν η Βορινού Αικατερίνη, ενώ στο διαγωνισμό «Τριών πόντων» νικήτρια ήταν η Φόρα Χριστίνα. Παραβρέθηκε γ.γ. της ΕΚΑΣΧ Μάνος Κατσαβάκης ο οποίος έκανε τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.

Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.