Τουρνουά «3 με 3» σε Εύοσμο και Ελευσίνα

438

Στον Εύοσμο και την Ελευσίνα συνεχίστηκε με το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμετείχαν 336 παιδιά (224 αγόρια και 112 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.
Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 224 παιδιά (160 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Δημήτρης Χολέβας και νικητής στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Λέανδρος Μαυρόπουλος.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, ο εντεταλμένος για τον Αθλητισμό εκπρόσωπος του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού-Εύοσμος Στέλιος Γκούμας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.
Στην Ελευσίνα συμμετείχαν 112 παιδιά (64 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν οι: Δήμητρα Μυταλά (δημοτικό) και Θανάσης Σταυρόπουλος (γυμνάσιο-λύκειο), ενώ στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι: Χριστίνα Κουτσοδήμου (δημοτικό) και Λεωνίδας Δούκας (γυμνάσιο-λύκειο).
Παραβρέθηκαν οι Γιάννης Μακρής, αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος, γ.γ. ΕΣΚΑΝΑ, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Θανάσης Κριεκούκης, ο πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Λάμπρος Μανώλης, ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Γιάννης Φιλίππου, οι οποίοι και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.