Τουλούμης: “Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη – Πιστεύω στους παίκτες μου”

777

Για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής του ΚΣ Γέφυρας Γιώργος Τουλούμης δήλωσε στα “ΝΕΑ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ” τα εξής:

“Μετά απο ενα καταπληκτικό πρώτο γύρο η ομάδα μας παρουσίασε το τελευταίο διάστημα πολλά προβληματα με αποτελεσμα να βγουμε εξω απο τον ρυθμο μας.

Ειχαμε το προβλημα του Μπισκα τους τραυματισμους του Κολοκοτρωνη, Δανακη Βογιατζη και καποιες αποβολες και με το ροστερ μας το μικρο δημιουργηθηκαν αυτα τα προβληματα.

Πιστευω να εχουν λυθει τα προβληματα αυτα αφου επεστρεψαν ολοι οι παικτες κανονικα εκτος απο ενα προβλημα που μας παρουσιασε στον δικεφαλο ο Μυλωνιδης στον αγωνα με τον Πιερικο ο οποιος ομως ειναι αθλητης που θα παιξει και με ενα ποδι.
Ειμαστε κομπλε στον αγωνα με τον Φιλιππο και πιστευω στους παικτες μου που στα κρισημα παιχνιδια βγαζουν ενεργεια και παθος.

Ειμαι αισιοδοξος για αυτο το παιχνιδι γιατι στην εδρα μας παρουσιαζουμε αλλο προσωπο εχοντας και τους φιλαθλους μας κοντα που πιστευω να γεμισουν την Κυριακη το γηπεδο .

Ειναι κομβικο παιχνιδι για την παραμονη μας στην κατηγορια που ειναι και ο κυριος στοχος μας απο το ξεκινημα αυτης της αγωνιστικης περιοδου.

Μεγαλο ρολο οπως ειπαμε θα ειναι και η παρουσια των φιλων της ομαδος μας που σε ολους τους αγωνες μεσα και εξω δεν μας αφησαν μονους .
Την Κυριακη ομως τους περιμενουμε να γεμισουν το γηπεδο διοτι δινουν μεγαλη ενεργεια και παθος στους παικτες μας.”