Τον Ιανουάριο το 1ο “Annual Tournament” από τη GBA

374

Η GBA ανακοίνωσε το 1ο “Annual Tournament” για αθλητές ηλικιών 2000-2001 (Προπαιδικό) και 2002 και μικρότερους (Μίνι).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 3-4-5 Ιανουαρίου 2015, στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο “Ατέρμων”, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, που απέχει 25χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 20χλμ από την πόλη του Κιλκίς.

Στόχος της GBA είναι η διοργάνωση ενός 3ήμερου τουρνουά που εκτός από αγώνες θα περιλαμβάνει πρόσθετες εκδηλώσεις και υπηρεσίες προς τους αθλητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε σεμιναριακές παρουσιάσεις από το προπονητικό επιτελείο, προβολή ταινιών σχετικών με το basketball, επίσκεψη από επαγγελματίες αθλητές κ.α.

Σε μία καταπράσινη έκταση 75 στρεμμάτων και σε αθλητικές εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, θα απολαύσουν σύγχρονες υποδομές διαμονής και ψυχαγωγίας. Η συμμετοχή στο τουρνουά περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις και 5 γεύματα ημερησίως, καθώς και μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη εφόσον χρειάζεται.

Στο 1ο “Annual Tournament” της GBA θα λάβουν μέρος αποστολές ομάδων από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κιλκίς και Γιάννενα.

Για την 1η μοναδική αγωνιστική εμπειρία του χρόνου, μπορούν τα σωματεία που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 18/12. Περισσότερες πληροφορίες στο 2310.309939.


  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • GBA