ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:Η ακαδημία του Κεραυνού Αγ.Παύλου

468

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
για αγόρια και κορίτσια από 6-16 ετών

Η φιλοσοφία της ακαδημίας
Η ακαδημία μπάσκετ αποτελεί έναν προθάλαμο της κοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού. Η εκμάθηση αρχών όπως η άμιλλα, η πειθαρχία, ο σεβασμός μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα , θα βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό. Μέσα από την αθλητική του διαδρομή (ακαδημίες – αγωνιστικά τμήματα) ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του. Ζητούμενο δεν αποτελεί το ταλέντο αλλά η εκμάθηση του τρόπου δουλειάς που θα βοηθήσει τον αθλητή να κατακτήσει  όλες εκείνες τις δεξιότητες που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία, ατομική και ομαδική.
Στόχος μας  αποτελεί η καθημερινή βελτίωση των αδυναμιών, η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος, η καλλιέργεια του υγιούς ανταγωνισμού και η ανάπτυξη της σωστής αθλητικής νοοτροπίας. Θεωρούμε πως πολλά από τα παραπάνω θα αποτελέσουν εφόδια των παιδιών για την υπόλοιπη ζωή τους.
Ικανοποίηση θα αποτελέσει για μας όταν στο πρόσωπο των παιδιών σας θα αποτυπωθούν όλα εκείνα  τα συναισθήματα που πρεσβεύει ο αθλητισμός.
Αν όλα τα παραπάνω είναι αυτά που ζητάτε από μία ακαδημία μπάσκετ και σας εκφράζουνε οι αντιλήψεις μας, τότε θα χαρούμε πολύ να γίνεται μέλος της οικογένειας του Κεραυνού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310968475 (3-9 μμ), 6974666387 και 6945691313.

Με εκτίμηση

Οι προπονητές της ακαδημίας