ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:Μάθε τα μυστικά στο All Star Basketball Club

675

To Allstar Basketball club είναι ένα νέο αθλητικό σωματείο με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και χώρο δραστηριοποίησης μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας, τους διευρυμένους νέους Δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού. Το σωματείο δραστηριοποιείται σε όλες τις κατηγορίες του ανδρικού και γυναικείου μπάσκετ, βόλευ και χάντμπολ, χαρακτηρίζεται από διοικητική, οργανωτική και προπονητική μεθοδικότητα και έχει εξελισσόμενη δυναμική με πανελλαδική προοπτική.

To Allstar Basketball club δημιουργήθηκε από τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Αριστείδη Οφάκογλου, ο οποίος μετά την πολύχρονη ενασχόλησή του σε συλλόγους, ακαδημίες, camps και κατασκηνώσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, προχώρησε στην ίδρυση ενός πρότυπου αθλητικού συλλόγου.

Σε μία εποχή που ήθος, αξίες, θεσμοί, συνεργασίες και συναισθήματα έχουν πλήρως ισοπεδωθεί, το Allstar Basketball club διδάσκει όλα αυτά που συντελούν στη διάπλαση σωστών ατόμων, έτοιμων να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Για την πλήρη παρακολούθηση των αθλητών και την ενημέρωση των γονέων, το Allstar Basketball club συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες, όπως διατροφολόγους, επικοινωνιολόγους, managers και ψυχολόγους.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πρότυπο αθλητικό σύλλογο στον οποίο θα διαπλάθουμε τους πρωταθλητές του αύριο με ήθος και αξίες στον αθλητισμό και στη ζωή. Στόχος μας όχι μόνο να βελτιώσουμε τις αθλητικές επιδόσεις των παιδιών μας, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για τη σωστή διάπλαση της προσωπικότητάς τους, καλλιεργώντας τα ιδανικά της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας και της εργατικότητας. Να βάλουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία με διακρίσεις πρώτα ως ολοκληρωμένα άτομα στη ζωή και στη συνέχεια ως αθλητές στα γήπεδα, τελειοποιώντας τα προτερήματά τους και βελτιώνοντας τα μειονεκτήματά τους με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Αθλήματα: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ

Τμήματα: Παίδων, Ενηλίκων, Αρχαρίων, Προχωρημένων

Προπονητικές εγκαταστάσεις: Κλειστό Γυμναστήριο Πλαγιαρίου

Κλειστό Γυμναστήριο ΚΑΠΠΑ Περαίας

e-mail: allstarbc@hotmail.gr, mail@allstarbc.gr

Έδρα: Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

Υπεύθυνος: Αριστείδης Οφάκογλου

Τηλέφωνα: 6947873711,  6956235225,  2392042932