Τι είναι το autospiti.gr

877

Τι είναι;

Το autospiti είναι μία ιστοσελίδα που φέρνει σε επαφή τεχνίτες με πελάτες που επιθυμούν να κάνουν μία εργασία συντήρησης στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό τους.

 

Πως λειτουργεί;

Ο πελάτης αναρτά εντελώς δωρεάν την εργασία που θέλει να κάνει στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό του. Τεχνίτες που ενδιαφέρονται για την εργασία δηλώνουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ιστοσελίδας και ο πελάτης επιλέγει αυτόν που έχει τις καλύτερες κριτικές και προσφέρει την πιο χαμηλή τιμή.

 

Σύστημα αξιολόγησης

Η επιτυχία του autospiti βασίζεται στο σύστημα αξιολόγησης που διαθέτει για τους τεχνίτες. Οι πελάτες μόλις ολοκληρώσουν την εργασία που έχουν αναρτήσει είναι σημαντικό να αξιολογήσουν τον τεχνίτη με τον οποίο συνεργάστηκαν. Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες αναζητούν τεχνίτες που προσφέρουν εργασία υψηλής ποιότητας αλλά και οι τεχνίτες χτίζουν τη φήμη τους μέσα από τη δουλειά τους.

 

Απευθύνεται

  • σε οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει μία εργασία στο σπίτι ή το αυτοκίνητό του και ψάχνει επαγγελματίες που προσφέρουν ποιοτική δουλειά σε καλές τιμές.
  • σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής και σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την επισκευή, συντήρηση και βελτίωση του αυτοκινήτου. Απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες που βλέπουν το διαδίκτυο σαν ένα μέσο προώθησης της δουλειάς τους και αναζητούν τρόπους να διευρύνουν το πελατολόγιο τους.

 

Οφέλη

  • Για τον πελάτη

Η αναζήτηση ενός τεχνίτη για το σπίτι ή το αυτοκίνητό δεν είναι πλέον μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Με απλά βήματα μπορείς άμεσα να επιλέξεις τον επαγγελματία που σου ταιριάζει και να είσαι σίγουρος για το ποιοτικό αποτέλεσμα της εργασίας που θα λάβεις.

 

  • Για τον επαγγελματία

Το autospiti παρέχει με πολύ χαμηλό κόστος μία ανεξάντλητη πηγή νέων εργασιών. Δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να χτίσεις τη φήμη σου μέσω της δουλειάς σου και των αντικειμενικών αξιολογήσεων των πελατών σου.