Τι δήλωσαν Οκλαλιώτης, Μπίσκας, Παπαδόπουλος για τη νίκη στο ντέρμπι

816

Ο προπονητής του ΚΣ Γέφυρας, Ανδρέας Οκλαλιώτης, αναφερόμενος στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Χαλκηδόνα δήλωσε στα «Νέα των φίλων του ΚΣ Γέφυρας»: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που σήμερα ήταν συγκλονιστικός και μας έσπρωξε στην νίκη. Όλοι οι παίχτες μου ήθελαν την νίκη απέναντι σε μία ομάδα πληρέστατη και πάρα πολύ καλή, το οποίο το δείχνει και η βαθμολογία. Όταν την νίκη την θες παραπάνω από τον αντίπαλο σου, σε σπρώχνει ο κόσμος και έχεις παίχτες ποιότητας δύσκολα χάνεις.

Περαστικά στον Νίκο τον Μωϋσιάδη τον οποίο επισκεφθήκαμε μαζί με την διοίκηση στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί, τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας, γεγονός που θα συμβεί γρήγορα διότι η κατάσταση του είναι αρκετά καλή».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπίσκας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους στους συμπαίκτες μου στους προπονητές στη διοίκηση αλλά ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας και μας έδωσε φτερά! Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή έως το τέλος ήμασταν μπροστά στο σκορ και πήραμε μια δίκαιη νίκη.

Περαστικά στον Νίκο και ελπίζω γρήγορη ανάρρωση. Να υπενθυμίσω πως το Σάββατο είναι ο ετήσιος χορός μας και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας».

Τέλος, ο Σίμος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Καταφέραμε και ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι και διατηρούσαμε μια μικρή διάφορα. Εν τέλει κερδίσαμε και αυτό είναι που κρατάμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο. Περαστικά στον αρχηγό της ομάδας, Νίκο, για το χτύπημα που δέχτηκε στο τέλος».