Τι άλλο ακόμα !! Και Σικαλιδη ο Ολύμπος Κορδελιου

246

Παίκτης του Ολύμπου Κορδελιού για την σαιζόν 2020-2021 θα είναι ο Μπάμπης Σικαλίδης .
Ο Σικαλίδης είναι 28 χρονών με ύψος 2.04 και τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ . Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΗΡΑΚΛΗ ,ΧΑΝΘ , Αια Εύοσμου , ΜΕΝΤ , Πευκοχωρι , Χαλκηδόνα και πέρσι φορούσε την φανέλα των μαχητών Πειραματικού Πεύκων όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής
Καλωσορίζουμε τον Μπάμπη στην οικογένεια του Ολύμπου και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρονιά με την ομάδα μας .

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος δυναμικός σεντερ μας είπε για το πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα καθώς και αν έπαιξε ρόλο που στην ομάδα θα βρει πολλούς γνωστούς και φίλους :

Απο τις πρώτες μου επαφές με την ομάδα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα νοικοκυρεμενο σωματείο. Αυτό ήρθε κι έδεσε όταν ο πρόεδρος μου παρουσίασε τους υψηλούς στόχους. Οπότε νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδος.

Φυσικά και έπαιξε σημαντικό ρόλο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, η συνεργασία μας είναι πολύ καλή, έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο. Να φτάσουμε τον Όλυμπο σε υψηλότερες κατηγορίες.

#olymposbc
#sikalidis_mpampis