Τιμητική διάκριση και βράβευση για την Χ.Α.Ν.Θ. από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαιρίσης

178

Η Χ.Α.Ν.Θ. ήταν το μοναδικό (πανελλαδικά) σωματείο που ο Σ.Π.Α.Κ.Ε.( Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας), επέλεξε να τιμήσει και να βραβεύσει στην ετήσια εκδήλωση του που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Α.Ε. Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, της πρώην Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά όπως κι άλλων επίσημων καλεσμένων.

Η διοίκηση του ΣΠΑΚΕ όπως και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του, μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για την Χ.Α.Ν.Θ. , για το έργο και την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό. Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Πρόεδρος του δ.σ. της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης κι ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου της Χ.Α.Ν.Θ. Διονύσης Ανανιάδης. Μετά το τέλος των ομιλιών τους οι κ.κ. Σωσσίδης και Ανανιάδης απέσπασαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το πολυπληθές ακροατήριο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μεταξύ άλλων τιμήθηκαν ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδα Ρικ Πιτίνο(το βραβείο  παρέλαβε ο στενός συνεργάτης του στον Παναθηναϊκό Τζίμι Κουστένης) και οι: Ανδρέας Χαϊκάλης( βετεράνος αθλητής μπάσκετ) Δώρα Παντέλη(πρώην αθλήτρια μπάσκετ), Ηλίας Ζούρος (προπονητής Εθνικής Γεωργίας), Στέλιος Συμεωνίδης(πρώην διαιτητής), Αντώνης Κατσαρός(δημοσιογράφος), Ζαχαρίας Αλεξάνδρου(παράγοντας), Οδυσσέας Χριστοφόρου(Αναπληρωτής CEO ΟΠΑΠ),Ανδρέας Κουτσούρης (ερασιτέχνης παίκτης μπάσκετ).