Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ.

215

 

Αρχικά ο τεχνικός διευθυντής, Αχιλλέας Παπαδημητρίου ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκε στο στόχο της Ακαδημίας να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, βάζοντας ως προτεραιότητες το αθλητικό ήθος και την καθημερινή βελτίωση των αθλητών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος διοικητικής μέριμνας και μέλος του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιώργος Σιδηροηλίας, μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να παρέχονται στους αθλητές όλα τα εφόδια για να μπορούν να αθλούνται με τις ιδανικές συνθήκες και να εξελίσσονται καθημερινά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το μέλος των δ.σ. του Α.Σ. και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Τάσος Μωυσιάδης. Από την αντρική ομάδα το παρόν έδωσε ο διεθνής γκαρντ και «παιδί» της Ακαδημίας του ΑΡΗ και στέλεχος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές.

Οι αθλητές που έτυχαν το φλουρί (ανά τμήμα) κέρδισαν συλλεκτικά μπλουζάκια. Η Ακαδημία μπάσκετ του ΑΡΗ εύχεται μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές της αλλά και των υπολοίπων συλλόγων.