Τζιότζιος: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

530

Οι νεάνιδες του Άρη επικράτησαν στον μικρό τελικό του ΕΟ Σταυρούπολης και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο φάιναλ φορ των νεανίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο προπονητής των «κιτρίνων», Τάσος Τζιότζιος, μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket για την πορεία της ομάδας του στο φάιναλ φορ και κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν σταθήκαμε στον ύψος των περιστάσεων. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην άμυνα και στο ομαδικό παιχνίδι και μοιραία ο Ηρακλής, ο οποίος έβγαλε μία πάρα πολύ δυναμική ομάδα χτύπησε και τα δύο παιχνίδια και τις δύο μέρες».

Ερωτηθείς για το αν το πρόσημο από την πορεία της ομάδας στο φάιναλ φορ είναι θετικό ο έμπειρος κόουτς, επισήμανε: «Ακόμα και η τρίτη θέση είναι πάρα πολύ καλή γιατί όλη η χρονιά κύλησε με πάρα πολλούς τραυματισμούς. Πήγαμε στον ημιτελικό με μείον τρία βασικά παιδιά και βγάλαμε ένα τέταρτο παιδί με τέσσερις μήνες έξω από την ομάδα, ενώ στην πορεία είχαμε άλλους δύο τραυματισμούς.

Ουσιαστικά όλη η χρονιά είχε πάρα πολλά προβλήματα και εδώ που φτάσαμε είναι πολύ καλό. Όμως μπορούσαμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν το κάναμε».

Τέλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Τζιότζιος, υπογράμισε: «Δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα. Είναι μία καλή ομάδα με βάθος, με παιδιά ικανά με μέλλον και δίκαια έφτασε εδώ. Ο Ηρακλής πήγε να κάνει την υπέρβαση δεν είχε όμως το βάθος για να αντέξει την κούραση των δύο παιχνιδιών».