Τζήμας: Σημαντικό ματς για τη μάχη του τίτλου

438

Στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής παρέμεινε ο Αίολος Τρικάλων μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Ο τεχνικός των Τρικαλινών Γιάννης Τζήμας με δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτό το ματς: «Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια της ξεκούρασης βασικών στελεχών, είναι γνωστό, τα παιδιά δίνουν κάθε σαββατοκύριακο τις μάχες και με το όνομα και τη δυναμική του συλλόγου θα πρέπει πάντα να κερδίζουν. Τα πάμε καλά είχαμε βέβαια την απώλεια στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που μην ξεχνάμε γράφει σερί 12 νικών στο πρωτάθλημα».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Φιλαθλητικό δήλωσε: «Ο Φιλαθλητικός έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ, είναι δυνατός αντίπαλος και δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η να μας χαλαρώνει η νίκη στο ματς του α’ γύρου. Την Κυριακή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί σ’ αυτό το ματς θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό το αήττητο της έδρας που είναι πολύ σημαντικό αβαντάζ για τη μάχη του τίτλου.

Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε νίκη ακόμα και με έναν πόντο γιατί θα κρατήσουμε το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας ενώ ο Φιλαθλητικός έχει κι αυτός το δικό του στόχο. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι των Τρικάλων θα δουν ένα μεγάλο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή».

Πηγή: sportrikala.gr