Τζήμας: Σε συνεχή εγρήγορση

443

Με την έως τώρα παρουσία του αλλά και τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του, ο Αίολος Τρικάλων δικαιολογημένα θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλος από τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Τζήμα. Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του στο «Sportrikala», αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή. Αναλυτικά: «Είναι πραγματικά κρίμα μία ομάδα τόσο ιστορική σαν τον Ηρακλή να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα μέσα στο γήπεδο με κάποια αμούστακα παιδιά που προσπαθούσαν να παίξουν μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας σεβαστήκαμε την προσπάθεια αυτή και δώσαμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά αφήνοντας εκτός δωδεκάδας Φούντα και Τσούτσο. Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Θώμος, Ψύρρας και Αργύρης οι οποίοι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει».

Για τη πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και τη συνέχεια σχολίασε: «Είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή αλλά αυτό συμβαίνει και γιατί εκμεταλλευτήκαμε το πολύ καλό πρόγραμμα που είχαμε. Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αίαντα Ευόσμου».