Τζήμας: «Δεν… υπάρχει!»

590

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν τα συναισθήματα του Γιάννη Τζήμα μετά και την επισημοποίηση της ανόδου των Τρικάλων στην Α1. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα με το Παγκράτι για τη χρονιά που πέρασε.

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και είμαι πραγματικά περήφανος που ενώ πριν από δύο χρόνια που ήρθα στην ομάδα είδα μόνο λυπημένα πρόσωπα κάναμε μία εξαιρετική χρονιά στην Β’ Εθνική αρχικά, νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο φέτος και πήραμε μία πανάξια άνοδο στην Α1 που όπως λέει και μία μοντέρνα έκφραση… δεν υπάρχει!!! Κανένας μα κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η ομάδα με τα τόσα προβλήματα θα μπορούσε να αντέξει».

Στη συνέχεια ήταν η ώρα να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην άνοδο αυτή: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και όχι εμείς, στους συνεργάτες μου, πραγματικά διαμάντια παιδιά, στη διοίκηση, στους λίγους που έμειναν και έτρεξαν πάρα πολύ και στους λίγους εξωδιοικητικούς που βοήθησαν, και στους χορηγούς. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που βοήθησαν αλλά κυρίως αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ανεπανάληπτος κόσμος, δεν υπάρχουν λόγια, ήταν αυτός που μας έσπρωξε στην άνοδο, δεν θα κερδίζαμε ποτέ με 33 πόντους τον Φιλαθλητικό αλλά ούτε και την Κηφισιά και δεν θα κάναμε αυτή την γιορτή σήμερα».

Τέλος ο Γιάννης Τζήμας αφιέρωσε την άνοδο σε δύο αγαπημένα του πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή (τον πατέρα του και την πεθερά του) λέγοντας ότι του είχαν πει να πας εκεί που σε αγαπάνε όταν τους ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στα Τρίκαλα.